A MAGYAR FUTBALL FELTÁMADT HAMVAIBÓL!!

Trollfoci

Jelentjük, a magyar futball sokadvirágzását éli! Ugyan volt ebben a szezonban pár érdekes eredményünk válogatott szinten, de azokat betudjuk a csillagok rossz állásának, a hihetetlen balszerencsének. Ez az igazi arcunk, amit tegnap mutattunk az egyébként világbajnoki résztvevő Costa Rica ellen. Nem is lehetett kérdés, hogy egy borzasztóan sima meccsen vesszük el a kedvüket nem csak Budapesttől, de egész Európától! Oh, mily mámor!

Reszkess világ! A magyar futball feltámadt hamvaiból! Leráztuk magunkról Irapuato szégyenét, a jugoszlávok elleni rémálom már a múlté, visszaszereztük a Máltán és Liechtensteinben felejtett becsületünket. Andorrai postások, pékek, gyári munkások! Készüljetek, mert a magyar sereg szomjazik a bosszúra, immáron felkészülten, harcra készen állunk a csatasorba, hogy visszavágjunk, hogy leigázzunk titeket! Mint főnix madár a lobogó tűzből, úgy száll a magyar futball az égig a mélyről!

Reszkess futballvilág! A magyar futballisták neveit suttogja minden élő és holt, sötétség borul az országra, akinek meg kell mérkőznie az aranylábú magyar daliákkal. Szétnyílik a föld a magyar stoplisok alatt, stadion emelkedik a magasba, mint égig érő paszuly, hová a rettegett hun fodballista keze ér. Királynék, asszonyok milliói epedve tekintenek a selymes gyepre kifutó harcosaink láttán, keszkenőiket lebegtetik egy elkapott pillantásukért. Megannyi gyarló ember most bocsánatukért koldul, s némán mormol egy imát: "Istenem, a magyarok góljaitól ments meg minket"!

Reszkessetek világ népei! Kiszabadultunk a rabigából, leráztuk a mágnestáblára tapadott szürke gombokat, nincs többé tészta, csak a színtiszta vadhús. A láncra vert magyar futball elnyerte méltó szabadságát, hogy azzal a lendülettel hajtsa igájába gőgös ellenfeleinek immár irigységtől vöröslő fejét. Föld népei, halandó gyermekei! Boruljatok térdre, midőn földjeitekre teszi lábát a magyar futballista, hajtsatok fejet és esedezzetek a kegyelemért!

Az Úr 2017. esztendejében, Enyészet havának 14. napján elérkezett hát az idő, a jóslat beteljesedett, kettényílt az ég, s a magyar futball elnyerte az örök halhatatlanságot. Jegyezzétek meg jól, véssétek az eszetekbe, az állandó félelem kísérjen utatokon! A magyar futball bárhol, bármikor lesújthat reátok, földig döngölve a reményt, mely most még tartja bennetek a lelket.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44809/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?