A TROLLFOCI ADMINJAINAK ADOTT INTERJÚT PINTÉR ATTILA!!

Trollfoci

Gondoltunk egy merészet, hogy meginterjúvoljuk a géniuszt, oldalunk egyik főszereplőjét, Pintér "Pinyő" Attilát. Óriási megdöbbenésünkre elfogadta a felkérést, így biciklire pattantunk és eltekertünk a megbeszélt találkára.


Megkerülhetetlen a kérdés, mivel korábban ön is dolgozott szövetségi kapitányként a válogatottnál. Hogyan értékelné a csapat 2017-es esztendőjét, immár kívülállóként?

  • - Azt gondolom, hogy amit én elkezdtem anno, és amit a Bernd Storck is folytatott, az Európa Bajnokság után más irányt vett. Sajnos látni kell, hogy mostanra eltűnt mindaz, amit én kemény munkával hozzáadtam a válogatott játékához. Voltak kellemetlen és fájdalmas vereségek, például rossz volt nézni, ahogy Andorrában nem tudott a csapat összehangoltan tolódni, míg Luxemburg előtt véleményem szerint kellett volna egy 3-4 hetes összetartás a srácoknak.

A következő évnek már Georges Leekens-szel vág neki a nemzeti tizenegy. Mit gondol az új kapitányról?

  • - Leekens úr egy másik futballkultúrából érkezik, kíváncsian várom, hogy az ő játékrendszerében hogyan tudják alkalmazni a tolódást. Nem vagyok túl optimista őt iletően, hiszen legutóbb 1991-ben nyert trófeát, miközben én azóta nyertem két különböző csapattal bajnoki címet, illetve szintén két különböző csapattal Magyar Kupát, ezeken kívül egy MB2-es bajnoki serleg is került a vitrinbe.

Ha felkérné a szövetség, lenne újra kapitány?

  • - Azt gondolom, hogy amit elkezdtem a válogatottnál, majd amit a Bernd Storck folytatott, annak lett az eredménye az utóbbi 30 év legnagyobb válogatott sikere. Ez egyértelműen engem igazol. Ha újra kapitány lehetnék, befejezhetném az elkezdett munkát, amit a Bernd Storck folytatott, és még nagyobb sikert is el lehetne érni.

Hogy érzi magát Felcsúton, hová érhet el a Gyakadémia az ön irányításával?

  • - A Storck úr azt folytatja, amit én elkezdtem, azt gondolom, hogy nagyon jól felmértem a magyar labdarú....

Elnézést, de most nem ez volt a kérdésem!

  • - Őőőő, igen, Felcsúton minden körülmény adott a sikeres szerepléshez. Szerencsés vagyok, hogy a különböző országokból érkező sok külföldi tehetséggel is meg tudom magam értetni a tanult idegen nyelveken. A srácok nagyszerűen tudnak tolódni, nem csak jobbra, de már balra is egyre jobban.

Mik a célok a csapatnál?

  • - Tavaly bajnokcsapatot csináltam ebből a csapatból is, látható a felkészültségem, innentől kezdve bárki mondhat bármit, itt is sikeres vagyok, ez engem igazol. Elérhetnénk talán még többet is, de mindenki láthatja, hogy a meccseinken a játékvezetők mindig ellenünk fújnak, pedig ha ez nem lenne így, vezethetnénk is a tabellát.

(Figyelem! A fenti interjúnak természetesen nincsen valóságalapja, kizárólag a TrollFoci adminjainak az agyszüleménye, egy képzelt riport!)

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44845/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?