NÉZEGESS NAGYON SZ@R PAINT ALKOTÁSOKAT!!

Trollfoci

Postaládánkban ismét landolt jó pár olyan alkotás, amelyeken képtelenek vagyunk egy görgetéssel átlapozni, annyira szarok. Újabb művészek ragadtak ecsetet a világhírű paint programban, hogy ihletett állapotba kerülve olyan csodát adjanak rohanó világunknak, amivel álmaikban már a leghíresebb New York-i aukciósház termében képzelik el magukat, miközben egy dúsgazdak közel-keleti sejk két szőkével a jobbján kétmillió dollárra tartja fel kezét. A napokban volt egy játékunk, megadott képpel vártunk Nikó mémeket. A legjobbak bekerültek egy válogatásalbumba, a legszarabbakat pedig most tesszük közszemlére, szóval megérte ezekkel is fáradozni.

1. Roland

Roland barátunk szabadjára engedte kreatív fantáziáját és Nikolicsot egyből elképzelte a Titanic című film klaszzikus jelentébe. Azon most lépjünk tovább, hogy rajta kívül még nagyon sokan ebben a szituációban képzelték el a chicago-i mesterlövészt, de a kivitelezés ebben az esetben egyedülálló. Fogalmunk nincs, hogy a kép alapját ő maga rajzolta-e meg, vagy betört egy óvodába és a falról leakasztotta a 4 éves Botika zsírkrétával készült alkotását. Jó zsűriként azonban egy apró dícséretet is kap Roli: a precizitás, ahogyan a filmből kivágott DiCaprio fejet rárakta a zsírkréta testre, különös tehetségre utal.

2. Ákos

Ákos barátunk is pályázott a Nikó mémes felhívásra, bár ne tette volna. Elgondolása szerint Magdi néni még mindig rettegésben tartaná a Mátyás király teret cirokseprűjével, ha abban a szörnyű pillanatban, amikor mindenki anyusa megcsusszant a lépcsőn, Nikolics ott lehetett volna a lépcsőházban. Az öreglányt a fejénél tartva mentette volna meg, bár vannak kétségeink afelől, hogy a nagy ellennyomás hatására nem törte volna-e el a nyakát szegénykének.

3. Sándor

Sándor! Sándoooor!!!! Ez meg mi a fasz?? Komolyan, ennyire bonyolult, értelmezhetetlen szar képet még nem nagyon láttunk (kis görgetéssel lejjebb rögtön akadt egy vetélytárs a versenyben). Nikolic, Jurassic park, egy betépett dinoszaurusz nemiszervénél egy csalfa birka, miközben Kassai Viktor szabadrúgást ítél. Gyerekek, ha valaki megfejti ezt a képet, kapni fog tőlünk egy marcipános Melba csokit.

4. István

És még mindig Nikolics. Jó, itt legalább értjük a kép lényegét, Lúdas Nemanja elnáspángolja Döbrögi Storckot. Ezt a képet leginkább Németh András szokta alkalmazni, amikor két HÉV ajtó szerelése közben éppen nem egy egész szarvasmarhát fogyaszt el és egy telefonos alkalmazással különböző fejeket rak rá a jelenetre. Csak míg Bandi barátunk ezeket meghagyja magának, addig István nagy büszkeséggel el is küldte nekünk, hogy használjuk fel nyugodtan. Felhasználtuk. Köszi.

5. Kornél

Nem, ez még nem az a mű, ami versenybe száll a fentebb említett értelmezhetetlen szar kategóriában, bár kétségtelen, hiába törjük a fejünket, nem tudunk rájönni, hogy szegény Nikónak miért kellene másodállásban a "K" betű szárának lennie. A "takt" németül óra. Eddig jutottunk el. Mivel egy Melba csokit már felajánlottuk, spórolós gazdasági szokásaink miatt ezért a megfejtésért már csak egy Dianás cukrot tudunk felajánlani.

6. Tamás

Jajjj, olyan régen kaptunk már Air Sanyi képet, köszönjük Tamásnak, hogy nem hagyja feledésbe merülni a galaxis legkeményebb fodballistáját. Ötvözte alkotásában Xanyit egy másik klasszikussal, Pinyő kedvenc kifejezésével, majd gondosan meg is photoshoppolta a magyar válogatottnak az utóbbi években egyik legkeményebb ellenfelének a csapatfotóját. Reméljük Feröer-szigetek nem készül honosítani Torghellét, mert akkor már tényleg csak az 5. helyért küzdhetnénk Gibraltárral egy selejtezőcsoportban.

7. Máté

És igen, elérkeztünk a várva várt pillanathoz, a gyöngyszemhez, a kuriózumhoz, az unikumhoz. Müller, Nikolics, "SzarNeymar" és Pelé ferencvárosi mezben. Annyira gyönyörű alkotás, hogy nem jutunk szóhoz, tátott szájjal nézzük hosszú perceken keresztül, szánk sarka olykor elismerésre görbül. Már felvettük a kapcsolatot ismert festőkkel, hogy megoldható lenne-e, ha ezt a képet freskó formájában megjelenítenék a Ziccer!-ben. Csodáljátok ezt az alkotást ti is!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/45104/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?