KILÓGATTA A KAPUS A CSAPATKÉPEN! - KÉP 18+

Trollfoci

Gondolj csak bele! Egy hétköznapi fotós vagy. Abból élsz, hogy esküvőkön, és más rendezvényeken fényképezel szép és kevésbé szép embereket és helyeket.

Egyszer csak csörög a telefonod, a haverod az. Az a haverod, aki egy megyei csapatban túrja a sarat minden vasárnap az aktuális ellenfelek ellen. Most azért hív, hogy szívességet kérjen: le kellene fotózni a csapatot!

Nem nagyon vág a profilodba, de hát haveri alapon persze vállalod. Le is beszélitek, hogy kimész a vasárnapi meccsük előtt a pályára és lősz róluk egy képet.

Eljön a hét utolsó napja, szereled össze az állványt a pályán, gyülekeznek a srácok frissen mosott mezeikben. Félfüllel még hallasz valami röhögcsélést a kapus körül, valami szívatásról, de nem is törődsz vele, biztos csak a szokásos öltözői zrika.

Kattintasz, ők megköszönik, te összepakolsz és hazamész. Aztán, amikor szeded le a képet a fényképezőről, hogy elküldd nekik, meglátod ezt:

Na, kb. ez történhetett azzal a fotóssal, aki a VV Clinge nevű holland megyei csapatot kapta lencsevégre. A kép az ő kapusukat ábrázolja.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/45467/pics/15121331542986156_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?