THOMAS DOLL KIAKADT ISMÉT AZ ÁLLAPOTOKRA

Trollfoci

Thomas Doll. Elképesztő ez a pali! Valami baja mindig van. Ha nyernek az a baj, ha kikapnak, akkor éppen az, de valami hozzáfűznivalója mindig van a dolgokhoz, akkor is, ha simán elengedhetné.

Értjük mi, hogy a mester a nagy nyugatról jött, ahol kolbászból vannak a stadionok, a körülmények meg olyanok, hogy a focistákat minden bizonnyal lepippantják a fizioterapeuták, a dietetikusok megrágják helyettük az ételt.

Tudjuk mi nagyon is jól, hogy a mi labdarúgásunk körülményei meg sem közelítik a top bajnokságokét, pedig aztán folyik bele a pénz rendesen. Doll edző a győzelem ellenére kiakadt az újpesti stadionbeli állapotokra, körülményekre, most már másodszorra. Először teheneket sem hajtott volna rá, most meg ez:

"Megeshet, hogy legközelebb a Groupama Arénában is keresünk olyan öltözőt, ahol egyébként a fűnyírók szoktak állni. Ha ez a tisztelet a magyar labdarúgásban, akkor jó éjszakát! Olyan helyen öltözködtünk, amelyről az ember már azt gondolhatta, nem is a stadion része. Százméteres alagút a folyosón…”

De Thóóóómász, álljon már meg a menet! Magyarország legmodernebb arénájában és edzőkomplexumaiban készítheti fel a csapatát. Minden körülmény tökéletesen adott, hogy évről-évre bajnokcsapatot csináljon a zöld-fehérekből, vagy éppen legalább 2 kört partizankodjon az európai kupákban. Majd ha ez menni fog, akkor talán számon kérhet bármit is.

Százméteres folyosó? Reméljük, hogy a Ferencváros csapata nem fog bármely nemzetközi kupában összekeveredni a belgrádi Zvezda-val, mert minden bizonnyal Thomas Doll Nyon-ig rohan a panaszaival:

 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/45827/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?