HEMINGWAY SZERINT DUNASZERDAHELY EGY SZLOVÁK FALU...

Trollfoci

George F. Hemingway nem éppen egy szürke kisegér a magyar labdarúgás világában. Előfordult már, hogy negatív szerepben tetszelgett döntéseivel, nyilatkozataival, blogjaival, kirohanásaival. Magára haragította mind a Kispest, mind a hazai futball fanatikusait.

Aztán történt valami. Hemingway úr megnyugodott kissé, nekiállt foglalkozni a csapatával, nem voltak felháborító nyilatkozatai, szépen csendben tette azt, ami egy futball klub elnökének a dolga. Csapata megnyerte a bajnokságot, tette úgy, hogy egy fiatal, szimpatikus gárdát hoztak össze Kispesten. Pont.

Marco Rossi helyére egy holland edző érkezett, aki szintén egy nyilatkozatával bőszítette fel a presidente urat. Van der Meer mester bírálni kezdte Hemingway pénzköltési és öltözködési szokásait. Nem tudjuk mire számított a szakember, de szerintünk nem csak felénk van az, hogyha bíráljuk a főnökünket, akkor könnyen a lapáton találhatjuk magunkat. A Honvéd elnöke ezt meglépte és kipenderítette, mint vak a poharat. Ez teljesen rendben is van.

Az is, hogy ilyenkor természetesen ismét a média középpontjába kerül és nyilatkoznia kell. Ez történt most is. A Reggeli Start műsorában Szombathy Pállal beszélgetett erről az ügyről, majd kitért Marco Rossira is, aki az idény végén, egy bajnoki címmel a zsebében Dunaszerdahelyre igazolt.

Dunaszerdahelyre, ami George F. Hemingway szerint egy szlovák falu... 

Itt most hagyunk egy kis időt ezt a mondatot megemészteni. A kijelentésen nem csak mi kaptuk fel a fejünket, a videón 13:13-tól hallható az ominózus kijelentés, amelyre a műsorvezető is hirtelen felemeli a fejét és vissza is kérdez: "- Dunaszerdahely egy szlovák falu?"

Mr. Hemingway, maradt volna csendben... Tudjuk mi nagyon jól, hogy csak Marco Rossinak akart odaszúrni, de így, ezzel a kijelentésével több millió magyarnak és egész Felvidéknek pörkölt oda. Meggondolatlanul.

A videó, 13:13-tól:

 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/45886/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?