MOCSOK RÉSZEGEK VOLTAK, NEM TUDTAK KIÁLLNI A CSAJOK!

Trollfoci

"Régen a nők úgy főztek, mint az anyjuk, ma már úgy isznak, mit az apjuk" - szól a klasszikus megállapítás. Nos, a most következő rövid történet sem éppen a cáfolata lesz ennek.

Adott egy csapat, ami két meccset is fölényesen megnyer egymás után, ami persze orbitális tivornyába torkolló ünneplést eredményez. Másnap jönne a következő erőpróba, de olyan fos másnaposak a delikvensek, hogy képtelenek kiállni, így bukják 0-3-mal az összecsapást. 

Ha ez bármelyik itthoni Mennyei Megyei bajnokságban történik, hát kb. még rá se legyintünk, nem hogy felkapjuk a fejünket. De ez most bizony nem idehaza esett meg és még csak nem is megyei hősökkel, hanem a skót női U19-es válogatottal!

Az eset még 2016-ban történt, amikor Skócia lányai egy Albániában rendezett Eb-selejtezőtornán szerepeltek, méghozzá kiválóan: előbb a vendéglátókat hentelték fel (11–0), majd Ciprust mészárolták le (8–0), ezzel biztos továbbjutóvá téve magukat.

Ezek után -a szerb lapok szerint- gyorsan kiderült, hogy a lányok sikerkezelési technikáin még van mit csiszolni, mert este elmentek aludni a plüssmacijukkal olllllyan mocskosul lerészegedtek, hogy másnap képtelenek voltak játszani Szerbia ellen. 3-0 oda.

Természetesen a skót szövetség tagadott és tömeges betegségre hivatkoztak. Az UEFA illetékes bizottsága mindenesetre vizsgálódott az ügyben, de az eredményt nem ismerhettük meg. Valljuk be, ha tényleg csak "alkalmi betegségről" volt szó, akkor nem is nagyon volt mit vizsgálni, inkább küldtek volna nekik egy gyógysört...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/45876/pics/15130644097735764_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?