TÍZ INDOK, AMIÉRT SZAR LESZ A REAL MADRID-BARCELONA MECCS

Trollfoci

1. Mert ott lesz Cristiano Ronaldo.

2. Mert ott lesz Messi.

3. Ezt a meccset úgy is lejátszhatnánk, hogy ennek a két embernek a kezébe nyomnak egy controllert, oszt hajrá! A többi játékost még a saját szurkolóik sem ismerik.

4. Végre lesz egy indok arra, hogy magyar divatszurkolók real és barca mezben feszítve, utcán, szórakozóhelyeken egymásnak menjenek olyan csapatok miatt, amelynek a meccseire a büdös életbe nem fognak eljutni.

5. Mindegy melyik nyer, mert másnap annak az arcoskodó szurkolóival lesz tele a Facebook-hírfolyam.

6. Nem Berkesi Judit lesz a pályaszéli riporter.

7. Ha döntetlen lesz, megy majd a szájkarate, hogy "de akkor is mi voltunk a jobbak!", - ami jó, csak nincs itthon popcornunk hozzá.

8. Vereség esetén természetesen a bíró lesz a hibás, menni fog majd az uefalona, meg a kassaizás, mert kibaszottul frusztráltak vagytok és képtelenek vagytok elviselni, hogy a "csapatotok" néha kikaphat.

9. Attól, hogy a facebook üzenőfaladra kiírod, 20-szor 3 percen belül, hogy nyert a real, attól a kielégítetlen csajodat a barcás haverod fogja kúrni titokban.

10. Attól, hogy a facebook üzenőfaladra kiírod, 20-szor 3 percen belül, hogy nyert a barca, attól a kielégítetlen csajodat a realos haverod fogja kúrni titokban.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/46200/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?