2017 LEGRÖHEJESEBB, LEGVICCESEBB SZURKOLÓI BALHÉJA

Trollfoci

Igen, igen! Tudjuk, nyugaton már megoldották! Ott már kolbászból van a stadionokban a kerítés, azaz nincs is kerítés, mert azokat is lebontották.

Az átlagember azt hallja a médiában, hogy külföldön semmilyen probléma sincs a szurkolókkal, mert tőlünk nyugatra mindenki az európai normák alapján viselkedik és csak mi, meg a tőlünk keletre lévők élünk még mindig barbár életmódot.

Angliában állítólag már évekkel ezelőtt megoldották, megfékezték a huligánokat. Gera Zoli szerint is a futball kint egy teljesen más kultúra, mint itthon. Az ex válogatott játékos egy olyan kultúráról beszél, amelyben hétről-hétre összecsapások vannak a szurkolók között a legalsóbb osztályoktól a legmagasabbig.

Arról a kultúráról böfögött nyilvánvaló ostobaságokat, amelyben nem csak a stadionon kívül, hanem belül is komoly problémák vannak a fanatikusokkal. Egy olyan futballkultúráról nyilatkozott Gera Zoltán, amelyben válogatott szidalmak közepette lépnek pályára a játékosok, ahol a szurkolók mindenféle dalokkal, rigmusokkal zrikálják az ellenfél legjobbjait, amiért odakint nincs büntetés, mert elfogadták, hogy ez a labdarúgás része.

Most akkor a komoly sorok után nézzünk meg pár percet a holland, MVV-RODA JC mérkőzésből, -mert ugye Hollandiában is minden megoldottak már- ahol fogalmunk sincs, hogy mi zajlik a felek között, vagy, hogy ennek az egész megmozdulásnak mi értelme volt. Szájkarate, műbalhé, nagy elcsúszások, dobálózások, minden lesz itt!

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?