Blogolj!

"CSINÁLHATOK BÁRMIT, ÚGYIS CSAK A MELLEIMET FOGJÁK NÉZNI."

Trollfoci

Anna Szemjenovics neve nem csenghet túl ismerősen a futballrajongók között, de minden bizonnyal teljesen átérezzük gigantikus problémáit... (sicc) Az orosz hölgy korábban jégtáncosként brillírozott, részt vett Európa és világbajnokságon is, ám hiába a profi sportkarrier, szerinte csakis kizárólag a mellei miatt kíváncsiak rá az emberek és ez a két testrésze miatt tart ott az élete, ahol éppen van.„Néha komolyan úgy érzem, egész Oroszországban csak nekem vannak nagy melleim. Legalábbis ahogy az emberek kezelnek, abból úgy tűnik” – fakadt ki az orosz sajtóban Anna Szemjenovics. Egyszerre áldás és átok. Tudom, hogy ha nem így nézek ki, nem lennék ott ma, ahol vagyok, viszont cserébe mindig ott lesz a fejemben, hogy mindegy, hány érmet nyerek, vagy milyen sikeres leszek más szakmában, úgyis mindenki csak a melleimet nézi…” – tette hozzá."

Szemjenovics kisasszony folyamatosan küzd az ellen, hogy kétségbe vonják mellei valódiságát, minden bizonnyal ezért pakolja ki őket folyamatosan és fotóztatta le őket a Playboyban is, ugyanakkor szenved attól, hogy csakis a keblei juttatták előre a pályafutásában, nem pedig a tehetsége.

Kibaszott géniusz...

A sport világában előfordult már olyan is, hogy nagy gondot jelentett a túl nagy mell. Ez történt Simona Halep román teniszezőnő esetében is, aki egy idő után "megszabadult" óriási kebleitől egy orvosi beavatkozással, annak érdekében, hogy még jobban menjen a teniszkarrierje, és lássatok csodát: Ő vezeti a világranglistát!


https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/46603/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?