EL**SZOTT FUTBALLISTA SZOBROK - képek és cikk

Trollfoci

Évekig gondolkodtunk, hogy a nyilvánvaló hátrányok mellett, van-e esetleg valami előnye is annak, hogy gyakorlatilag egyetlen nemzetközileg jegyzett játékosunk sincs.
ÉS MOST VÉGRE MEGVAN! Nem készülhet az alábbiakhoz hasonló gagyi, balfasz, gnóm csodás műalkotás egy magyar focistáról sem!

Suarez szobrát elnézve megállapíthatjuk, hogy hagyni kéne ezt a színes szobor divatot, mert hozzá nem ad az értékéhez az biztos. Lehet azonban, hogy a rézszín se segítene az alkotáson, mely, bár a megmintázott úriember se egy férfiszépség, mégis úgy néz ki, mintha foggal faragta volna ki a mester. Bár Suarez esetében az még autentikus is lenne...

Maradona Indiában kapott képmást, ami kb. úgy néz ki, mint egy unokáját büszkén mutogató, a dauerbúra alól frissen szabadult nagymama. Annyi biztos közös a nagyiban és az isteni Diegoban, hogy mindkettő szereti a porszívózást...

Újabb színes csoda képében öltött alakot Essien is. Az afrikai foci kiválósága kb. a jobb oldali képen látható fejet vághatta, amikor meglátta "magát", hiszen valljuk be: ez a szobor nem csak azért kudarcos, mert csúnya, hanem, mert anatómiailag is hibás. Próbálj meg így megállni, úgy dőlsz el, mint a szaros ólaljtó, az biztos.Egy olyan, külsejére sokat adó faszinak, mint CR7, biztos súlyos pofon volt már a tavalyi borzalom is, amit megalkottak róla (baloldali kép), ám, már itt is van a folytatás! Roni szerencséjére ez a szívlapáttal pofon vert jégszobor legalább elolvad, de a réginél csak abban bízhat, hogy (a fenti társaival együtt) esetleg eltűnik a talapzatról és egy borsodi MÉH-telepen végzi.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/47033/pics/15155778816877562_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?