AZ OROSZ ULTRÁK KIADTÁK A SZABÁLYOKAT A VB-RE

Trollfoci

Képi formában terjed az interneten az orosz ultrák által kiadott "szabályzat" a 2018-as hazai rendezésű világbajnokságra, amivel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy csapatuk buzdításához bőven elég a szurkolók hangja és keze. Minden más felesleges a stadionba ahhoz, hogy fergeteges hangulatot teremtsenek, így segítve a Szbornaja becenévre hallgató válogatottjukat.

1. Hajókürt: rendkívül idegesítő dolog, amikor folyamatosan tülkölnek az ember fülébe, úgyhogy kiszakad az ember dobhártyája.

2. Habszivacs ujj: Akadályoz a tapsolásban, na meg persze elképesztően bután néz ki egy meglett férfiember kezén. Hagyjuk meg ezt a kisgyerekeknek és kislányoknak.

3. Arcfestés: Ha valaki tudja, hogy mire jó ez a dolog, akkor kérjük írja meg nekünk kommentben. Tisztában vagyunk vele, hogy a hölgyeken egy-egy ízléses nemzeti zászló jól mutat, de ezt is hagyjuk meg a gyengébbik nem képviselőinek, ne csináljunk magunkból bohócot.

4. Fúvós hangszerek, vuvuzela: Ha valaki visszaemlékszik a dél-afrikai világbajnokságra, akkor tudja, hogy miről beszélünk. Nem nagyon lehet idegesítőbb dolgot találni a lelátókon, mint ezt az "ősi hangszert", amit 2 perc hallgatás után legszívesebben a használója alfelébe helyeznénk fel.

5. Nevetséges kosztümök: a hollandok biztosan megneszelték előre ezeket a szabályokat és azért nem jutottak ki a vb-re, hisz a bohócsapkás szurkolóik így nem tudják elárasztani Oroszországot. Nem is baj.

6. Haszontalan kiegészítők: bohócsapka, paróka, idióta szemüvegek. Ez nem cirkusz, ez futball!!!

Egyelőre ezeket kérik az orosz keményvonalasok, hogy az utcákon, tereken mi lesz majd nyáron, az már teljesen más tészta. Az orosz kormány ígéretet tett arra, hogy a világbajnokság idejére féken tartja a huliganizmust, de mondtak már korábban ilyet a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa bajnokságon is, aztán láthattuk, hogy mennyire sikerült... Úgy gondoljuk, hogy a 2016 nyarán csupán csak egy kis ízelítőt mutattak a világnak az orosz huligánok...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/47079/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?