HUSZTI LEHET A NAGY VISSZATÉRŐ?

Trollfoci

Egyik legsikeresebb futball exportunknak mondható a 35. évében járó középpályás, Huszti Szabolcs.

Bár A ferencvárosi (és kölcsönben soproni) évek után óriásklubok nem kapkodtak érte, de azért 3 időszakot húzott le a Bundásligában. Nem is okozott csalódást: meghatározó ember tudott lenni, és a gólokkal sem maradt adós, annak ellenére, hogy nem csatár.

Neki is voltak persze egzotikus kalandjai, mint pl. az orosz Zenit Szentpétervásár Szentpétervár, majd Kína kétszer is, ám ezeket is viszonylag sikerrel zárta.

A válogatott már más tészta. Ugyan 2010-ig 51-szer is felhúzhatta a meggypirosat, mégsem ezért emlékeznek rá sokan, hanem a válogatott karrierjének viharos lezárása miatt. Már a Várhidi-érában összetűzésbe került a kapitánnyal, és önkényesen távozott az edzőtáborból, amiért az MLSZ el is tiltotta. Ebből még ugyan visszatért, viszont az Egervárival való összekülönbözés után végleg lemondta a válogatottságot. Nagy vitát kiváltó nyilatkozatában azt kifogásolta, hogy nem a szakmaiság, hanem a protekció a döntő a válogatottnál. Példát is említett: a Videoton labdarúgói előnyt élveznek a tehetséges, fiatal, külföldön játszó focistákkal szemben. Ezt írta akkor: "Én nem fogok visszatérni az NB I-be, nem igazolok a Videotonba, hogy sztenderd válogatott lehessek."

Ez tehát Huszti Szabolcs eddigi pályafutása, ami viszont még korántsem ért véget: sőt egyre hangosabbak a pletykák, hogy mégis itthon fejezi be a karrierjét, méghozzá hol?
Hát a Videotonban!

Változnak az idők. Változnak az idők?

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/47077/pics/15156574273469479_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?