JÖHET AZ ÚJABB DRÁMA, A GÖRÖGÖK MEG MEHETNEK A PITÁBA!

Trollfoci

Adminjaink értékelik a Nemzetek Ligája-sorsolást:

Cs. admin


A finnek elleni meccsekre már be is adhatnánk a kérvényt, hogy csak az utolsó 10 perceket játsszuk le, úgyis mindig akkor basszuk meg őket.
Az észtekkel vívott csatáknak simának kellene lenniük, de a 2017-es év után nekünk már a Cook-szigetek ellen is félni kell... Reméljük meccs előtt most nem kell majd rendőrök gyűrűjében edzeniük Dzsudzsiéknak, mint legutóbb.
Végül itt vannak a görögök. Szeptemberig csődbe mennek, 6 pont ide.

L. admin

„Ez már nem a fodbalról szól”- szellemében néztem végig a sorsolást, mert őszintén bevallom, hogy nem igazán hozott lázba, hogy kikkel meccselhetünk a Nemzetek Ligája történelmi első kiírásában. Pulzusszámom csak akkor növekedett meg picit, amikor megláttam a jó öreg Jari Litmanent és örömmel konstatáltam, hogy jó egészségnek és kiváló formának örvend a finn legenda.
De, hogy egy kicsit szakmázzunk is: Észtország tűnik a legverhetőbb ellenfélnek, de ugye nekünk 2018-ra megadatott az, hogy egy ország válogatottjáról sem szabad kijelentenünk, hogy a verhető kategóriába tartoznak. Álljunk teljesen pesszimistán a mérkőzéshez, és ha kikapunk, akkor elmondhatjuk magunkról, hogy voltunk Tallinba, ahová ugye nem mindenki jut el…


Finnországban amikor meglátták, hogy megint velünk játszanak nemzeti gyásznapot hirdettek és Stieber Zoltánra hajazó woodoo babákat kezdtek el vadul tűkkel szurkálni. Komolyan mondom, hogy már sajnálom szerencsétleneket és, ahogy kollégám fogalmazott elég lenne a mérkőzésből maximum 10 percet lejátszani, jöhetne a dráma, aztán mi jöhetnénk haza, hogy a finnek feldolgozzák az újabb vereségüket azon az elbaszott nyelvükön és visszatérjenek a hoki és az alkoholizmus világába, amihez valójában értenek.


A görögök… A görögökről nem voltam soha túl jó véleménnyel, főleg azóta, hogy a Blaha Lujza téri gyros-ukkal okoztak jó pár kellemetlen órát a mellékhelyiségekben. 2004-ben voltam olyan idióta, hogy még szurkoltam is nekik, ahhoz az undorító, mocskos anti futballhoz asszisztáltam, de hát fiatal voltam és kellett a pénz… Egyszerűen nem tudok egy olyan országot komolyan venni, ahol nem lehet megkülönböztetni a férfiakat a nőktől. Sok esélyünk nem lesz ellenük, de majd viszünk Vindexet, az mindenre jó…
Összegezve tehát, ha a magyar labdarúgó válogatott kicsit összekapja magát és komolyan veszik ezt a sorozatot, akkor akár még be is húzható az első hely. Ha meg nem, akkor legalább lesz 3 újabb hűtőmágnesem.


S. admin

Nemzetek Ligája, megint egy kupa, amit valószínűleg inkább emlegetni, mint emelgetni fogunk. Egy ideig legalábbis biztosan, hiszen a C divízió, papíron legerősebb csapataként indulunk neki a hoki-vb szerű új sorozatnak, tehát még 2 szintet kell feljebb lépni a trófeáig.


A sorsolás előtt is tiszta volt, hogy a mögöttünk lévők közül is jó páran vernének most minket, de azért bíztunk benne, hogy olyan csoportot kapunk, amiből lesz esély az Eb-re jutásra (ugyanis azt is lehet ebből szériából).
Aztán ma megkaptuk a görögöket, finneket és észteket. Mondhatnánk, hogy előbbieket megverjük, aztán mehetnek a pitába, de tudjuk, hogy már nem olyan szarok, mint 2 éve, ráadásul Storckék akkor is kikaptak tőlük 4-3-ra...
A finnek ellen lassan már kötelező a dráma, bár az utóbbi kettőnél volt egy Drámai Dárdai Pálunk. Az észtekről, Cs.-hez hasonlóan, nekem is annyi jut eszembe, hogy az ellenük játszott meccsen mondta sírva Dzsudzsi, hogy rendőrök mellett kellett edzeniük.
Azóta minden a visszájára, majd újra a színére fordult, reméljük most megint jön egy pozitív fordulat!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/47657/pics/15167984107533248_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?