Blogolj!

AZ IGAZSÁG: EZÉRT TŰNT EL NÉMETH ANDRÁS - TITKOS FELVÉTEL!!!

Trollfoci

Németh Andrást, a hivatalos közlemény szerint a Facebook tiltotta le 30 napra, azonban a tudomásunkra jutott a valódi ok, ami miatt eltűnt szeretett fánkzabálónk.

A Fánk Világháttér Hatalom (a továbbiakban csak: FVHH) féltette az évek során felhalmozott készletét, és egy hosszú ideje kitervelt akció keretében tüntették el Andrást. Egy szigorúan őrzött, titkos bázison kifejlesztettek egy UFO-ra hasonlító, a gravitációs téren kívül is mozgásra alkalmas szerkezetet, amivel elrabolták a gyanútlanul vacsorához készülődő Andrást, akit egy, az emberiség számára ismeretlen börtönbolygóra szerettek volna száműzni, ahol terveik szerint hosszú heteken át éheztették volna.

Egy éles szemű szomszédnak azonban sikerült felvételt készítenie az akcióról.

Bandi egy kódolt üzenet keretén belül üzent nekünk, hogy bár nagyon félelmetes volt a szituáció elsőre, de a túlélési, illetve leginkább az éhezési reflexei hatására ki tudta magát rágni az űrhajóra hasonlító titkos járműből, amivel nem csak pillanatnyi szabadságát sikerült elérnie, de a szabadulás közben elfogyasztott mesterséges páncél hatására 1 hétig nem kell táplálékot magához vennie.

Állítólag az FVHH ősi ellenségeinek, a Véres Hurka Szabadság Mozgalom titkos bolygóján bújkál és várja a Földről érkező felszabadító hadsereget. Kitartás András, visszavárunk!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/47843/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?