2 MILLIÓ MÁR KEVÉS EGY MAGYAR FOCISTÁNAK

Trollfoci

Nem kis népharagot keltve jártba be a netet, hogy a fiatal újpesti játékos, Windecker József havi 2 millió, azaz nettó kettő millió forint bérre, kocsira és lakásra mondott nemet csapatának. Legalábbis az Újpest alábbi közleményéből ez derül ki:

...havi nettó 2 millió forint feletti alapfizetést, lakást, kocsihasználatot és étkezést ajánlva szerettük volna meghosszabbítani a június végén lejáró kontraktusát, ezt Windecker József nem fogadta el. Sőt, az úgynevezett magyar szabállyal érvelt, miszerint nélküle csapatunk nem tudja az MLSZ által ajánlott törekvési elvet tartani.

Újabb égbekiáltó tünet mutatkozott meg tehát a magyar fodball testén. Amikor azt kérdezzük sokan, sokszor, hogy egy fiatal, tehetséges játékossal mi történik pár év után, mi veszi el az eszét, nos sokadszorra is úgy tűnik, hogy a válasz a pénz.

De hát, végül is igaza van. Ennyiből csak nyomorogni lehet. Csak heti kétszer jutna epres pezsgőre, meg kaviárra, ami tiszta szégyen. Aztán meg 2 éves Audira sem buknak már úgy a csajok, kellene az új modell...

Na, de most komolyan! József, tudod milyen embereknél keresel te többet? Csak pár példa: orvosoknál, mentősöknél, ápolóknál, akik életet mentenek. Nem kéne inkább csendben örülni és eltenni az ekkora lóvét? És ilyenkor ne érezzük úgy, hogy itt már minden mindegy...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/47875/pics/15173080407277392_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?