MI VAN TOM? JERRY NYERT?

Trollfoci

Mi magyarok mindenhez (is) értünk! Mi magyarok a végtelenségig rajongunk mindenért és mindenkiért, akikhez annyi közünk van, mint Makónak Jeruzsálemhez.

Ölre megyünk egymással olyan külföldi csapatok miatt, akiknek a keretéből maximum 2-3 embert ismerünk, soha a büdös életben nem fogunk eljutni egy mérkőzésükre, de mégis képesek vagyunk habzó szájjal üvöltözni egymással, sőt akár a tettlegességig is elmegyünk.

Látom a lelki szemeimmel, ahogy Madridban vagy Barcelonaban összegyűlnek az emberek egy Ferencváros-Újpest derbire és azokkal a kis szar, semmirevaló tapasokkal dobálják egymást és felbőszülve, vérben forgó szemekkel írják az interneten a kommenteket. Ja várjunk csak! Nem hinném, hogy ez valaha is így lesz!

Értem én, hogy a labdarúgásunk a béka segge alatt van, nemhogy külföldön nem kíváncsiak rá, de már itthon is kutyakötelessége lett mindenkinek utálni, (nem, nem! mi nem utáljuk, hiába magyarázod bele majd a kommentedbe), de -elnézést a kifejezésért- MI A RETKES FASZNAK vagyunk mi oda ennyire ronaldókért,messikért, buffonokért, tom bradykért???

Miért kurva anyázzuk egymást mindenféle oldalakon, tengerentúli sportok miatt, miért esünk egymásnak szórakozóhelyeken egy tojáslabda meccsen, miért jelentünk ÁVÓ-s módszerekkel egy embert több százan, aki egy vicces kommentet írt a Real Madridról, miért fakadunk ki, ha a TrollFoci leírja, hogy lehet, hogy Messi a világ egyik legjobb játékosa, de attól még nem szeret adót fizetni, miért akarunk szögekkel kivert dildót dugni egymás ánuszába, amikor valaki poént csinál Buffonból, Ronaldinhoból?

Végül miért lesznek világi sértődések, kommentháború egy "Mi van Tom? Jerry nyert?"- szimpla, egyszerű, csípkelődő kérdés miatt?

Ja, bocs: amúgy mi van Tom? Jerry nyert?

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/48126/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?