BARCELONA NEM B@SZOTT MÉG ILYET!!!

Trollfoci

Egy kedves követőnk küldte be ezt a...(keresem a szavakat, hogy mivel is jellemezzem ezt a "művészetet") valamit. Először nem is kattintottam a meghallgatásra, hiszen nem akartam Hiro-Cristiano Ronaldo foskotványa után újabb adag zenei fekáliával beöntést végezni a fülembe.

De végül /sajnos/ győzött a kíváncsiságom. Először nem is magát a dalt hallgattam meg, hanem a hozzászólásokat görgettem végig, amelyek egytől-egyik pozitívak voltak és ezek után már most előre elnézést kérek NEMAZALÁNY-tól, de minden bizonnyal nekem nincs zenei ízlésem és folyamatosan arra gondolok, hogy ezzel a valamivel, amit kitettek youtube-ra, minden hájjal megkent terroristákat kellene vallatni Guantanamon, ha már nem hat a jó öreg análfúrás, vagy a törölköző + víz kínzókúra.

Szerencsére Messi nem ért magyarul, mert azonnal megkockáztatná a disznófejet, amit Figo kapott és ennek a csodálatos produkció meghallgatása után egyből átigazolna a Real Madridhoz, vagy teljesen mindegy, hogy melyik csapathoz.

A dalszöveg egyszerűen zseniális, igaz több dolgot nem értünk benne, meg, hogy minek, miért, hogyan? Szóval akad bőven kérdés, a legfontosabb talán az lenne, hogy egyáltalán miért pazaroltak pénzt stúdiós körülményekre? Tudjuk, hogy Beethoven hallási problémákkal küszködött, mégis egy zseni volt, de ennek a kislánynak melyik süket adta be, hogy jó az, amit csinál és mindenféleképpen meg kell ezt osztani a világ internetező, mindkét fülére halló közönségével?

Bocsánat, elkalandoztam! Szóval a dalszövegből a kedvenc részletem: "És ha te is erre jársz, tudni fogod hol találsz, mert akkora a pálya, hogy hiába kiabálsz..." Na most akkor mi a ferde fasz van? Ha arra járok, megtalálom, mert akkora a pálya, hogy hiába kiabálok?  Próbálnék belevinni egy kis értelmet, de egyszerűen nem megy.

Továbbra is támogatunk minden olyan törekvést, kezdeményezést, ami az ellen küzd, hogy bárki internethez juthasson és ilyen agysejt pusztító szarokat helyezhessen el rajta! 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/48246/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?