ELKÉPESZTŐEN NYOMJÁK AZ ÉSZAK-KOREAI ULTRACSAJOK - videó

Trollfoci

Amikor elképzeled, hogy milyen lenne egy észak-koreai ultratábor, biztos eszedbe jut a kötelező mosolygás, fegyelmezettség és a mozgalmi dalok süvöltése. Nos, nem is tudod, hogy milyen közel jársz a kőkemény valósághoz!

A most, Dél-Koreában zajló téli olimpián erről mindenki meg is győződhet, hiszen ide is kivezényelték a jelenlegi vezér faterjáról elnevezett "Kim Dzsongil angyalai"-t. A több, mint 200 fős, kizárólag csinos, jól éneklő és táncoló koreai csajokból álló tábor milliméterre begyakorolt koreográfiát ad elő. 

Tényleg olyan, mint egy előadás: 20 centis vigyorral az arcukon tapsolnak, integetnek és persze fennhangon nyomják a mozgalmi- és népdalokat. Egyik tagjuk egyébként néhány éve olyan jól művelte a szurkolást, hogy megtetszett Kim Dzsongunnak, aki feleségül is vette.

Elképzeltük, hogy a magyar stadionokban is milyen jó kis hangulat lenne, ha ilyen táborok diktálnák az "ütemet". Persze akkor már a szankciók is legyenek olyanok, amik ezeket a szerencsétlenek sulythatják, amennyiben valami nem jól hajtanak végre:

-Aki a leghalkabban énekel: munkatábor.
-Aki először hagyja abba a tapsot: munkatábor.
-Aki lassabban integet: munkatábor.
-Aki nem mosolyog eléggé: munkatábor.

Na, lennél mondjuk tag a "Kádár-angyalaiban"?

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/48448/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?