Blogolj!

MINDENKI ÜTÖTT MINDENKIT A PÁLYÁN!!!

Trollfoci

Go Ahead Eagles - De Graafschap családbarát mérkőzést rendeztek Hollandiában, ahol ugye már ezer éve megoldottak mindent, bezárták az összes bajkeverő huligánt, na meg ugye teljesen nyilvánvaló, hogy NYUGATON az emberek szórakozni járnak a stadionokba, élvezik a futball minden percét, mustáros virslis szendvicseket majszolnak, popcornt szemezgetnek, a helyükön ülnek és végigtapsikolják a mérkőzést, aztán az egész család az autóba ül és szépen hazamennek...

Egyedül csak nálunk, Magyarországon folyik patakokban a vér a stadionokban, mindenhol máshol rend és fegyelem van. (SICC!!!)

Eddigi soraink természetesen bűzlenek az iróniától, hisz amíg a honi bajnokságban üresen tátonganak a stadionok, addig Európa nyugatabbi felén zajlik az élet rendesen, mind a pályákon, ahol FOCIT játszanak a csapatok, mind a lelátókon, ahová rengeteg ember kijár, mert közönségszórakoztató játékkal örvendeztetik meg őket a labdarúgók.

Go Ahead Eagles - De Graafschap meccs a holland bajnokság másodosztályában, ahol a vendégek 4:0-ra lépték le a hazaiakat. Természetesen a hazai publikum nem örült ennek és a tettek mezejére léptek.

Hatalmas káosz uralkodott el a pályán, játékos ütött szurkolót, szurkoló játékost, játékos játékost, rendező szurkolót, szurkoló rendezőt, szurkoló szurkolót. Külön felhívnánk a figyelmet arra, amikor a videó elején az egyik hazai spíler lerúgja a csapattársát.

Tessék, itt van egy kis EURÓPA!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/49509/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?