Jön az év e-rangadója és tornája

Trollfoci

Vadonatúj őrület az e-sport, amelyből természetesen mi sem maradhatunk ki: március 9-én 18 órakor a Ziccer! TrollFoci Sport Pub-ban megmérkőzik egymással a magyar internet legnagyobbjai közé tartozó két oldal, vagyis Tibi atya–TrollFoci rangadó lesz!

Ennek apropója, hogy március 23-25. között Magyarország világszínvonalú, nemzetközi tornát rendez V4 Future Sport Festival címmel, amelynek felvezetéseként rendezzük meg ezt a meccset. Magát a tornát a budapesti BOK Csarnokban rendezik majd és 1 millió eurót osztanak szét a legjobbak között. A V4 országok, vagyis Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia részvételével életre hívott tornát az Egymillióan a magyar esportért Egyesület szervezi, a két konzol (mert hogy egyszerre PlayStation-ön és Xbox-on is megy a küzdelem) győztesei pedig egyből a világbajnokság selejtezőjének rájátszásában találják magukat – legalább ő, ha már Storck csapatának nem sikerült, kicsi öröm is öröm. Az eseményen a sportág világsztárjai is jelen lesznek, akik mondjuk a TrollFoci játékosát még soha sem győzték le és garantáljuk, hogy nem is fogják.

A pénteki meccsen sem lehet kérdéses a végeredmény, hiszen a Ziccerben sokkal jobban tolódunk majd, mint a részeges pap ministránsai, így csak kicsit lenne meglepő, ha 8–1-re nyernénk. A csoda az lenne, ha kapnánk gólt, de a klasszikus eredmény elérése megér egy kis lazítást.

Aki a mi rangadónk után kíváncsi lesz a V4-es tornára is, annak nem kell mást tennie, csak regisztrálni a https://v4futuresports.eu/registration oldalon. A V4 Future Sports Festival minden esport versenyéről lesz élő közvetítés, így online is lehet majd követni a legjobbak összecsapásait. Minden naprakész infó megtalálható a rendezvény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/v4futuresports/).

A rendezvényt csak 14 éven felüliek látogathatják. A 18 éven aluliaknak magukkal kell hozniuk szüleik írásbeli engedélyét, mert ennek hiányában nem látogatható a rendezvény.

Az mondjuk a pénteki meccsünkre is elkél majd, hiszen lényegében nyilvános kivégzés lesz.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/49601/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?