TIBI ATYÁT PORIG ALÁZTÁK!!!

Trollfoci

Budapest rendezi március 23-25. között a V4 Future Sports Festivalt, amelynek keretében a négy nemzet legjobb e-sportolói csapnak össze. Az esemény apropóján mérte össze tudását a hazai Facebook közösség két gigásza a Tibi Atya és a TrollFoci, egy FIFA18 oda-visszavágós mérkőzésen.

 Természetesen mentek mindkét oldalról a fogadkozások, de leginkább a pszichológiai hadviselést dominált, ami annak volt köszönhető, hogy hiába gyártunk mi a TrollFocinál megszámlálhatatlanul sok FIFA témájú mémet, játéktudásunk annyira alacsony szinten van, mint egy harmadik világbeli ország GDP-je.

 Elérkezett a nagy nap, ahol a felek először a Ziccer! TrollFoci Sport Pub pultjánál méregették egymást. Itt kerültek napvilágra olyan információk, hogy a Tibi atya egyik szerkesztője még sohasem játszott a játékkal és vajmi kevés információ áll a birtokában a controlleren található gombokról. ( mi meg ugye most jöttünk le a falvédőről és elhisszük, hogy 2018-ban még létezik ilyen ember a Föld nevű bolygón...) A srácok nyilván előre magyarázkodtak, érezték a vesztüket, Egervári Sanyi bácsi mondata járt a fejükben, nem akartak beleszaladni egy nyolcasba.

 Kis felvezető után el is kezdődött az élő közvetítés, amit utólagos információink szerint csaknem 23.000-en néztek meg, mondhatni, hogy három NB1-es forduló nézőszámát sikerült produkálnunk, ami elég nagy szó.

 Az első mérkőzésen random módon választottuk ki a csapatokat, ez lefordítva annyit jelent, hogy az ember végigpörgeti a csapatokat és egy hangos STOP kiáltásnál leveszi a kezét a gombról. Hatalmas elánnal kezdtünk, folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket. Már itt kijött a két fél közötti tudáskülönbség, hisz mi a meccs előtt kigugliztuk a gyors futás gombot, ami,ha minden igaz az R2. Ennek köszönhetően a részeges pap ministránsai lógó nyelvvel loholtak a nyomunkban, eredménytelenül.

 Amikor az Atya vette volna át az irányítást, akkor jött a mennyei megyei taktika: emberváltás + négyzet! Hátulról, elölről, oldalról, szemből, levegőből mellmagasságban, páros lábbal becsúszva akadályoztuk meg a támadásokat. A vezetést megszerezve úgy gondoltuk, hogy kicsit izgalmasabbá tesszük az összecsapást, így nyomattunk egy úgynevezett "devecseringet", egyszóval rúgtunk egy öngólt, hogy büntetőkkel zárjuk le a derbit. Itt aztán megláthattuk az álló helyzetből gyertya rúgást az Atya jóvoltából, amit szerintünk azonnal le kellene védjegyezzenek, mert nem sok ember képes ilyesmire. Hihetetlen izgalmak után nyertük az első meccset.

 A visszavágón egy klasszikus Reál élelmiszerbolt - Nagybarca mérkőzéssel folytattuk, ahol befűztük az oktatófilmet és az első néhány percben már 4 gólt berámoltunk a Tibi atyásoknak, akik természetesen bundát kiabáltak, hirtelen elromlott a kontrollerjük stb stb. Csak a kapusuk szerepelt ezen a nyilvános kivégzésen, de ő is leginkább akkor, amikor kihalászta a hálóból a labdát. "Szedd ki, bohóc!"- ahogy Jóska bácsi szokta üvölteni az ellen hálóőrének 17 db kisfröccs után a megye III-ban.

 A visszavágóra pénteken kerül sor a Humbák Művekben, továbbra is barátságos hangulatban, mondjuk nem csodálkoznánk, ha az atya ministránsai rögtön egy hátulról becsúszással indítanának... és nem a játékban!

 Aki a mi rangadónk után kíváncsi lesz a V4-es tornára is, annak nem kell mást tennie, csak regisztrálni a rendezvény helyszínén, a BOK csarnokban az esemény ideje alatt, hiszen a részvétel ingyenes! A V4 Future Sports Festival minden esport versenyéről lesz élő közvetítés, így online is lehet majd követni a legjobbak összecsapásait. Minden naprakész infó megtalálható a rendezvény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/v4futuresports/).

 A rendezvényt csak 14 éven felüliek látogathatják. A 18 éven aluliaknak magukkal kell hozniuk szüleik írásbeli engedélyét, mert ennek hiányában nem látogatható a rendezvény.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/49833/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?