KITÜNTETTÉK STORCKOT A KAPITÁNYI ÉRDEMEIÉRT!

Trollfoci
Nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést nyerte el Bernd Storck a labdarúgó-válogatott élén végzett kiváló, többek között a csapat 2016. évi Európa bajnokságon való sikeres szereplését eredményező munkája elismeréseként.

Storckot tehát kitüntették. Kétségtelenül a tegnapi nap híre volt ez fociszempontból. A jogosságát igazából túlzottan nem vitathatjuk, mégis kivitte a csapatot az EB-re, évtizedek után a jegyzett csapatok közé kerültünk.

Az a kérdés viszont felmerült bennünk, és valószínűleg még sokakban, hogy miért most? Miért várták meg a bukását? Miért nem kapta meg a plecsnit tavaly ilyenkor, mikor még viszonylag rendben volt a renoméja, még Andorra előtt? 

Aztán találtunk is egyből egy kézenfekvő magyarázatot: hallottuk a közelmúltban, hogy felmerült a neve a Vasas edzői posztjával kapcsolatban, nos az állásra beadandó önéletrajzában biztosan jól fog mutatni egy állami kitüntetés, ilyenje tuti nincs másnak a jelöltek közül. 

De aztán jöttek a kétségeink: tényleg jogos? Hiszen Storck ittléte igazából Pinyő érdeme, akkor neki minimum ugyanez, de inkább a nagykereszt járna. Nem beszélve a lassan fél éve veretlen Leekensről! Mit érdemel akkor ő? Legalább egy Kossuth-díjat.

Szóval sok itt a kérdés, de egy biztos: Szőr Bernd Storck kitüntetést kapott. Gratulálunk! Ti, gratuláltok?


https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/49942/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?