TOPLIGÁS CSAPATOK FIGYELIK A MAGYAR KAPUST! - cikk és szavazás

Trollfoci

Talán nem sokan vitatkoznak azzal, ha kijelentjük, hogy jelenleg Gulácsi Péter, a válogatott és az RB Lipcse kapusa hazánk legértékesebb "futball-exportja". Úgy fest, nem csak szerintünk, elfogultak szerint teljesít jól, hanem Spanyolországban és Angliában is így gondolják.

A napokban sorra hozták le a lapok, hogy az Atletico Madrid valamint a Chelsea és az Arsenal is figyeli portásunkat. Előbbi kettőnél állítólag első számú 1-esként is gondolkodhatnak Gulácsiban, mivel mindkét gárdából távozóban van a mostani vezető kapus.

Petinek nagyon jól ment tavaly és nagyon jól megy idén is a védés. Évek óta nem volt nem német a Bundásliga legjobbjának választott kapus, neki ez is összejött, legutóbb Bayern-verő csapat tagja volt, közben pedig a válogatottnál is alapember lett.

Kérdés, hogy vállalja-e a kockázatot? Bárhova menjen is, jóval nagyobb kihívás lesz, mint a Lipcsében: ha sikerül is első számú kapusnak szerződnie, könnyen kieshet a csapatából. Negatív példa van bőven, gondoljunk csak szerencsétlen Bogdán Ádámra, akinek hol súlyos sérülés, hol súlyos hibák hátráltatták (tették tönkre?) karrierjét.

Jól meg kell tehát gondolnia kapusunknak, hogy mit tesz, nehogy elcsússzon valamin a dolog...

TI MIT GONDOLTOK? Szavazzatok!

HOL FOLYTASSA GULÁCSI?

Szavazok
https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50182/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?