LEEKENS TAKARODJ? - cikk és szavazás

Trollfoci

"Ezektől is kikaptunk bazmeg!" - nyugtáztuk tegnap a TrollFocin az újabb korszakos vereséget, bár az az igazság, hogy lassan már nem is lesz kihívó kikapni egy százfaszomtudja hányadik, ezer éve nyeretlen válogatottól.

Rosszul játszottunk Boraték ellen, nem, nem is, inkább ku***** kib******** szarul játszottunk, ezt kár volna tovább ragozni. De megint itt áll előttünk a nagy kérdés: a focistáink felejtettek el futballozni (már amennyire tudtak valaha is), vagy az az edző a hülye, aki 3 jobb hátvéddel, meg 5 támadóval áll fel, gyakorlatilag középpálya nélkül?

Na, de nem akarunk itt szakmázni, csak azt látjuk, hogy ezzel a belga bácsival valami nem stimmelt tegnap este. Legalábbis reméljük, hogy csak tegnap este nem stimmelt vele valami, és nem ez az alap, amire amúgy a kismillió rövidtávú munkahelye miatt már előre sokan gondoltak. Az esti nyilatkozata is borzalom volt, bár lehet, hogy csak a szinkrontolmács feszítette keresztre a szavait, de ha jól sejtjük, az eredeti se lehetett sokkal összeszedettebb...

Egy biztos, megint úgy éreztük, hogy ezt a taktikát a Csuhajkecskédi sportpresszó bármelyik törzsvendége (akit 74-ben vitt volna a nagy-Fradi) is összerakta volna 6 sör után. 

Pár éve még Dárdai Palira szavaztak a választásokon az emberek. Hát, ha most Leekensre kéne, akkor mi inkább maradunk otthon...
Itt viszont ti szavazhattok: Mi legyen most Leekensszel?

Mi legyen Leekensszel?

Szavazok
https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50265/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?