BEHUGYOZOTT A KAPUBA! KIÁLLÍTOTTÁK!!!

Trollfoci

A megyei foci nagy szerelmeseiként teljesen elképedve állunk a most következő történet előtt. 

Olaszországban járunk, Messinában, melynek csapata, bár pár éve még felsőbb (sőt az első) osztályban vitézkedett, mára egészen az ottani megye 1-ig süllyedt.

Azt tudjuk, hogy nálunk miket szoktak tenni ezen a szinten a játékosok a kiállításért, és úgy gondoljuk, hogy talján barátainknál sem lehet sokkal kevésbé indulatos egy negyedosztályú derbi. Ezért ütköztünk meg kissé azt olvasva, miért is kapott piros lapot a Messina hálóőre, Armando Prisco. 

Mert, ha verekedett, bírót szidott/kergetett volna, akkor nem lenne semmi extra a leküldésében, ám ő nem csinált egyebet, csak brunzolt egyet. Egy piros lapért.
Bezony. Szegény annyit trinkelt meccs közben a kulacsából, hogy egyszerűen nem bírta ki a végéig, muszáj volt valahogy könnyítenie a nyomáson. Fogta tehát magát és, mint nyújtana éppen a kapujában, stikában kiengedte, amit ki kellett.

Na, ekkor jött a gebasz, az álca nem volt elég jó. Pont az vette észre, akinek nem kellett volna: a spori. Fel is mutatta szegény jó Armandonak a kártyát. Akit egyébként még szimpatikusabbá tesz, hogy még elnézést is kért a dologért.

Jó srác ez a kapus, nem ezt érdemelte. FREE ARMANDO! 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50360/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?