SZÁNDÉKOS SÉRÜLÉSOKOZÁSÉRT ENNYIT KAPOTT A HENTES HENTY

Trollfoci

Az afrikai légióst, Ezekiel Hentyt nagy fogásként, sztárigazolásként mutatták be a Videotonnál tavaly. Aztán, ahogy ez lenni szokott, hol játszott, hol nem, mintha némi túlsúllyal is küzdött volna.

Jött az első átigazolási időszak, és vele a hírek is, hogy máris eladná a Vidi, de csak azért, hogy kereshessen rajta, merthogy francia élklub is van a kérők közt! Ez a francia élklub pedig nem volt más, mint a Gyakadémia, ahová állítólag magatartásproblémák miatt száműzték... Annyira, de annyira magyar a történet.

Na, de! Henty nyomta tovább Felcsúton, és nyomta a Ferencváros elleni meccsen is. Nyomta, méghozzá egész testsúlyával Lovrencsics Gergő bokáját. Teljesen szándékosan, még meg is nézve, hogy jó helyre tapos-e! Még egyszer: teljesen szándékosan, mit sem törődve, hogy milyen sérülést okozhat a válogatott labdarúgónak. Mit sem törődve azzal, hogy akár egy egész karriert taposhatott volna ott el. Szerencsére nem ez történt.

Az MLSZ pedig"nagyon keményen", szigorúan büntetett: 2 teljes meccsre tiltották el... Ezt a hatalmas, példás büntetést sikerült kiszabni egy ilyen alja sportszerűtlenségért, aminek körülbelül annyi az üzenete, hogy nyugodtan taposs, törj-zúzz, lesz egy kis bünti, pihenhetsz, de a horror magas fizetésedet úgyis megkapod és mintha mi sem történt volna, két hét után játszhatsz tovább.

Poénkodtunk már eleget a Gyakadémiával a légiósok miatt, de azért néha valóban dühítő, amit csinálnak. Nem az, hogy Pinyőék nem nevelnek ki gyakorlatilag egy értékelhető magyar focistát se, hanem, hogy ráadásul olyan, sztárnak mondott légiósokat vesznek, -mai divatos szóval élve- kerítésen kívüli helyekről, akik miután semmi extrát nem csinálnak, még barbárkodnak is! Erre még az Fegyelmi Bizottság is csak úgy félvállról bünteti őket.

Henty pedig, ha ekkora favágó, hentes, akkor egy kontinenssel lejjebb a nigériai megyeháromban kedvére mészárolhat. Köszönjük, nekünk a Mennyeiben ennyi elég volt!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50432/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?