NIKOLICS VS. VÁLOGATOTT / MENNI VAGY MARADNI? - cikk és szavazás

Trollfoci
Nikolics tegnapi "Nem tudom"-ja elég nagy visszhangot váltott ki a magyar focit követők, így a TrollFoci kommentelői között is. Sokan, sokféleképpen mondták el véleményüket a Chicagóban játszó csatár és a válogatott ügyében, mi pedig kiszemezgettünk a legjellemzőbb véleményeket. A szavak után azonban, gondoltuk, beszéljenek majd a számok!

Alul szavazhattok a témában!

Balázs:
Stieber ugyanannyit utazott haza, mindkét meccset végigpadozta és mégsem duzzog. A kazahok ellen is sokat tett hozzá Niko... de ha szupersztár Nemanjanak derogál hazajönni a válogatotthoz, akkor maradjon nyugodtan amcsiban, nem kötelező viselni a címeres mezt...

Gábor: Én még nem láttam Nikolicsot megszakadni a címeres mezben.. Csak hangzatos és sértődött nyilatkozatokat hallani tőle... Mikor Böde kap 15 percet, megszakad, agresszív, jön a labda felé, "keresi" a játékot, ha borzasztóan játszik a csapat, akkor is küzd.

Péter: Sokkal jobb, mint a Szalai. Teljesen igaza van. Kitűnő befejező csatár a Nikolics, de amíg nincs egy olyan középpálya mögötte, akik tudnák labdával tömni, addig tényleg ne jöjjön haza, mert felesleges...

Áron: Aki a teljesítményét értékelni akarja, az előbb nézzen szét a középpályán és gondolkodjon. Ha nem kap értékelhető labdát, nehéz gólt lőnie. Főleg, hogy ő befejező csatár.

Gábor: Kazahsztán ellen nem volt ilyen nagymenő ő sem! Ott 76 percet kapott! Ennek is ennyit ér a címeres mez...

Ádám: Igaza van. Alapból fel sem kellene merülnie, hogy padon kezd. Minden országban gólkirály lett, erre hazajön és ebben a színvonaltalan nulla csapatban padoztatják

Zsolt: 7 óra időeltolódás? Hmmm... Anno Albániából, Szófiából, bukarestből, Kisinyovból, Koppenhágából, stb stb stb vagy éppen nemrég Rigából napokat zötykölődtünk kifele és haza. Aztán amikor megkérdezték, hogy megyünk-e a következő meccsre nem éppen “nem tudom” volt a válasz. 7 óra időeltolódás... Kemény... A válogatott nem kapitány meg játszott percek kérdése.

Ákos: Ahogy Husztinál díjaztam, hogy őszinte, itt is ezt teszem. Sajnálom, de megértem, hogy 5 percnyi játékokért a f@sza kivan a fél világ átutazásával.

Tamás: Nagyon jó befejező csatár. Eddig 3 csapatban is ki tudták úgy szolgálni a társak labdával, hogy gólkirály lehessen. Nem véletlenül lett az 3 bajnokságban is. Sajnos a válogatottnál nem erre játszanak.

Mi lesz veled, Nikolics?!

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50480/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?