Blogolj!

STOP LEEKENS!

Trollfoci

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyar edzők munkáját! Főleg, ha legalább ugyanolyan szarul kilátástalanul csinálod a dolgod, mint ahogy ők csinálták.

Georges Leekens kinevezésekor nem sok mindent tudtunk róla, csak azt, hogy jó pár helyen megfordult már edzőként, és igazán egetverő eredményt nem ért el sehol. Az őt ismerők azt mondták, jó lesz, majd meglátjuk, akik nem ismerték, azok fanyalogtak, hogy már megint ki ez a "gazdasági bevándorló", majd megint lerántja valaki az MLSZ-t egy szép végkielégítéssel.

Kissé lehiggadva a meccsek után, nem mondjuk mi, hogy nem volt igaza az előbbieknek, vagy hogy az volt az utóbbiaknak, de tény, hogy épp egy, a belga fociban otthon levő volt magyar labdarúgó (Kenderesi István) mondta el, hogy rá sem ismer Leekensre. Megváltozott itt nálunk, teljesen belesüppedt a közegbe, azt teszi, amit bármelyik itt szocializálódott magyar edző tenne - állapította meg a Vasas volt kapusa.

Legyen akárhogy is, a lényeg az, hogy ha a mi Georges-unk nem vesz sürgősen egy éles kanyart, akkor úgy fog járni mint annak idején Pinyő: még ide se ért, de már mehet is haza.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50578/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?