Blogolj!

ZLATAN IBRAHIMOVIC EGY BETEG ÁLLAT!!!

Trollfoci

Nem szokásunk ilyen tartalmakat megosztani, sőt még csak külföldi játékosokkal sem szoktunk foglalkozni, de valahol elképesztő, amit Zlatan Ibrahimovic művel.

Igen, igen. Anno még ott ültünk a Puskás lelátóin, magunk elé nézve, könnybe lábadt szemekkel azon gondolkozva, hogyan verte be szinte nullszögből, utána meg jószerével a pömpölőjéről pattant a labda a kapunkba. Egyszerre utáltuk és csodáltuk.

Aztán amióta Rudolf Geri beverte nekik, mint ló a lónak, azóta elkezdtünk ezzel a manussal megbarátkozni. Sosem kedveltük egyik futballcsapatát a topligákban, hanem magát az embert csíptük/csípjük. Szerintünk még Csertői Aurél is bevenné csatárnak a színmagyar Paksba, Bartha Lacikával szépen elpogóznának ketten az ellen tizenhatosa körül.

Bár Zlatannak nem kell ennyire közel mennie, emlékezhettek az angoloknak lőtt irtózatos góljára. Ez a rosengårdi srác most éppen az Egyesült Államokba igazolt, aztán szólt a mesternek, hogy állítsa be hét percre. Két gólt is sikerült szereznie, de az első gólja valami fantasztikus.

Zlatan egy beteg állat! De ezt most a legnagyobb jóindulattal mondjuk! :)

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50619/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?