LOPOTT, ELTIPPMIXELTE, MEHET A BÖRTÖNBE!

Trollfoci

Másodfokon, jogerősen 4 évi börtönbüntetésre ítélték Istvánt, aki ellopott 61 misit, majd feltolta egyetlen meccsre az egészet, és elbukta a picsába elveszítette.

Még 2015-ben történt, hogy a mi Pistánk pénzszállítóként dolgozva rákívánt egy nagyobb összegnyi erős magyar forintra a szállított cuccból. Le is lépett vele, de nem cipelte sokáig, felpattintotta egy "tutira" a Zéerténél. A lottózót, ahova betért kiürítették, mivel ekkora összeget nem lehet csak úgy feltenni, és ellenőrt is hívtak. Megvolt tehát a díszkíséret is a nagy tetthez. Aztán, ahogy az lenni szokott, jött is a tuti... JA NEM! 

A gyorsan szerzett vagyon tehát ment a levesbe, amikor pedig emberünk realizálta, hogy mi is történt vele pár óra leforgása alatt, elballagott és feladta magát fakabátéknál. Nem tudjuk, mennyire kellett elfojtania a röhögését az ügyeletes tisztnek, akinek először előadta, hogy mit is csinált, de valószínűleg vidámabb volt, mint most István, akinek az elsőfokúja még csak 2 év 10 hónap volt, amit most súlyosítottak. 

Tehát emberek, a tippmix veszélyes, főleg, ha lopott milliókból fogad az ember. De azért ismerjük be, István keménytökű legény volt hogy ezt így bevállalta. Legalábbis nála hülyébb sztorija biztos nem lesz a sitkón senkinek.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/50782/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?