Blogolj!

A BULINEGYEDET TÉRKÉPEZI FEL LEEKENS MESTER

Trollfoci

A minap egy kis színes infó jutott el hozzánk. Az újabb - a következő meccsig minimum eltartó - győzelmi szériát építgető sikerkapitány, Georges Leekens hétköznapjaiba nyerhettünk bepillantást, amolyan bulvárosan kissé.

A mester kiváló turista. A bulinegyedben tűnt fel, amit a TrollFoci paparazzijai azonnal jelentettek is. Az öreg pár haverral ült be a Gozsduba és megittak egy-két pohárkával. Folyt a kurva drága minőségi Tanqueray 10 gin, és jól szórakoztak az urak.

Nem irigyeljük tőle, ne higgyétek! Annyit jegyeznénk csak meg, hogy szívesen szórakoznánk mi is, csak mi a stadionban. Csak, ahogy mi látjuk, egyelőre úgy van ő Magyarországon, mint az idegenbe látogató magyar szurkoló: szépen eltöltené itt az idejét, csak ezek a kurva meccsek ne lennének. Szóval nem bántjuk mi őt, iszogasson nyugodtan, nyilván a fizujából futja, csak nem lenne baj lassan nyerni is valamit.

Viszont, ha már így elkezdte feltérképezni a bulinegyedet, akkor szívesen látnánk mi is! Ugorjon be hozzánk a Ziccer!-be! Egy üveg Tanqueray 10 mellett beszélgessen velünk is! Ja, és ő fizet, a kísérő fröccsöt és egy tányér gulyást meg mi álljuk.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/51315/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?