35 CENTIMÉTERES FŰBEN AKARTAK NYERNI. VESZTETTEK... - képek

Trollfoci

Óriási, a válogatott és Leekens mester számára is megfontolandó taktikát ötlött ki egy erdélyi megyei csapat. Az más kérdés, hogy ez se segített rajtuk...

A mögöttünk hagyott hétvégén, a Szilágy megyei ötödik vonalban a listavezető Szilágyudvarhelyet az utolsó helyezett Náprád csapata látta vendégül. A hazaiak nagyon szerették volna meglepni az élmenő ellenfelet.

A meglepetést pedig olyan formában gondolták megvalósítani, hogy nem nyírták le a füvet a mérkőzés előtt. Ennek köszönhetően, a beszámolók szerint, 35 cm-es pázsit fogadta a udvarhelyi csapatot.

Nyilvánvaló volt, hogy itt nem lesz meccs. Ám ekkor jött a következő meglepetés: mind a játékvezető, mind a megfigyelő alkalmasnak találta a küzdőteret a labdarúgás nevű sportra! A játékosok elmondása szerint olyan volt, mintha strandfocit játszottak volna: a labdát csak kiemelni lehetett a nagy fűből, a szabadrúgást pedig úgy tudták elrúgni, hogy előtte kitépkedték a bogyó körül a füvet.

Azonban hiába a "fortély", a találkozót 3-1-re elbukták a hazaiak, viszont a mérkőzés alatt többen is komoly sérülést szedtek össze...

(forrás: Székelysport Facebook)

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/51759/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?