Blogolj!

ÍGY RÚGTÁTOK VOLNA KI BÓDOG TAMÁST, A DVTK EDZŐJÉT

Trollfoci

Bódog Tamás üde színfoltja lett a magyar labdarúgó közegnek. Profi mentalitásához, küzdeni akarásához, frappáns nyilatkozataihoz csak a DVTK focistái nem alkalmazkodtak, így a klubvezetés a folyamatos eredménytelenség miatt megvált tőle.

Hagyjuk is a jó öreg magyar beidegződést, hogyha nem megy a kupleráj, rosszak a ku**ák, akkor a madame-ot kell lecserélni, hanem beszéljünk arról, hogyha mégis ez a helyzet áll fent, akkor miképpen bocsássuk el a kupi vezetőjét?

Lehetünk egyenes emberek, - még ha az objektumot látogató törzsközönség azt is vallja, hogy nem a madame-al van a gond, hanem a csajokkal - és behívatjuk az irodába, kávéval, bubimentes ásványvízzel és hellyel kínáljuk. Aztán elmondjuk neki, hogy bocsánat, de nem vele képzeljük el a jövőt, bármennyire is nincs igazunk, mert legbelül érezzük, hogy hívhatnánk ide Rocco Siffredit is edzőnek, ezek nem tanulnak meg egyhamar b*szni...

De ne tegyünk így semmikép, mert mi magyarok vagyunk! Elintézhetjük ezt gyorsan és kellemesen is, úgy hogy nem kell az emberünk szemébe nézni, amúgy is adtunk neki flottás telefont, ingyen hívjuk. Közöljük vele, hogy megválunk tőle, természetesen mielőtt leraknánk említsük meg, hogy jó lenne, ha a flottás telót is leadná.

Nem csak a diósgyőri szurkolók körében, de a TrollFoci kommentelőinél is kicsapta a biztosítékot ez a bánásmód. De ugye sírva vigad a magyar, és minden szituációnak látjuk a kínkeservesen vicces oldalát is, így arra kértünk titeket, hogy írjátok le, miképpen váltatok volna meg ti Bódog Tamástól telefonon. Íme:

- Szia Tomi! Tudod, hogy ki volt a Diósgyőr előző edzője? Nem... HÁT TE!

- Tomi, most beszéltem a tulajdonossal, kérte erősítselek meg, hogy továbbra is számít rád a meccseken. Annyi, hogy innentől jegyet kell venned...

- Bocsi Tomi! De a buszbérlet még az év végéig jó...

- Szia Tomi, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Kezdjük a rosszal, legyünk túl rajta.
- Ok, ki vagy rúgva!
- Te jó ég, ez szörnyű! Mi lehet a jó hír ezek után?
- Tegnap este egy modell csajjal dugtam. Mondjuk ez neked mindegy...

- Halló, ön a DVTK vezetőedzője?
- Igen!
- Nem...

- Szia Tomi , ettől lehet nem leszel Bódog, de el lehet tolni a biciklit...

- Halló! Tamás? Nos....mivel üde színfoltja volt a magyar élvonalnak, győzni akarásával, profi mentalitásával, szakmai felkészültségével, valamint őszinte nyilatkozataival, jelentősen eltért a megszokott magyar edzői fösvénytől. Éppen ezért a játékosainkkal hosszú tanácskozás után úgy döntöttünk, nem alkalmas a továbbiakban magyar élvonalbeli csapat vezetőedzőjének!

- Instán akartunk kirúgni de nem vagy fent...

- Te Tomi, helló. Figyelj, kérhetem, hogy az edzés után ne fürgyééé le?

- Szia Tomi! Beszélnünk kell, mint ügyvezető igazgató egy ex-vezető edzővel...

-  Bódog úr! Szembeköptük és lehánytuk magunkat, mert sem az alibiző focistáinkkal nem tudtunk semmit tenni, sem pedig a mi hozzáértésünk nem nőtt az eltelt évek alatt. Így, hogy mindezt leplezzük, inkább úgy döntöttünk, hogy elterelésként kirúgjuk Önt, hogy utólag azt kommunikálhassuk, Önben volt a hiba. Még megvannak azok a kommunikációs sablonjaink, amelyeket az előző edzők hasonló kirúgásaikor használtunk, így csak a nevet kell majd behelyettesíteni az Önével...

- Jó napot Tamás! Emlékszel, amikor a múltkor a játékosok leadták a kocsik slusszkulcsát?
- Igen...
- Várjuk a Tiédet is!

- Szervusz! Tudod ki a legfrissebben kirúgott NB I-es edző? 
- Persze, Pacsi Bálint.
- Háááát... Izé...

- Szevasz Tomikám! Nem akarjuk, hogy átbuszozd a várost csak azért, hogy idegyere és kirúgjunk. Szép napot!

- Szia Tomi! Képzeld új edzőt keres egy MB1-es csapat!

-Igen? Melyik?

- Hát mi... 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/51746/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?