ELKÉPESZTŐ NAGY HELYZETET HAGYOTT KI SZALAI ÁDÁM!!!

Trollfoci

Szalai Ádám mostanában ismét szorosabb kapcsolatba került hű társával, a kispaddal, de mivel a legjobb házasságban is vannak olykor viták, ezért néha beáll játszani klubcsapatában.

Így történt ez a minap is, a Hoffenheim edzője 2-1-es vezetésénél beküldte a mi fiunkat. A döntés lehetett volna egy nagy húzás is, mivel Szalai bebiztosíthatta volna a győzelmet, ehhez mindössze 1 méterre az üres kapu előtt csak el kellett volna döntenie, hogy fejjel, vagy lábbal viszi be a kegyelemdöfést.

A mozdulatsorról akarva akaratlanul a máig felejthetetlen osztrákok elleni gól jut eszünkbe, csak amíg akkor kegyetlenül büntetett, most úgy döntött, hadd legyen még egy kicsit izgalmas a találkozó, ne pedig illetlen módon egy üres kapus szituációban döntse el a meccset. Óriási sportszerűség ez, nemde? Mondjuk volt egy csapattársa, aki egészen pofátlan módon mesterhármassal tette biztossá a győzelmet.

Van ez az egyiptomi gyerek, aki Ádám nevével akar dicsőséget szerezni magának, de hát úgy rohadt könnyű mindig gólt szerezni, ha üresen hagyják a védők, és nem olyan erős beadásokkal akarják kiszolgálni, mint Szalait.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/51849/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?