MAGYAR ZÁSZLÓT LOPOTT A ROMÁN SZURKOLÓ!!! ( VIDEÓ )

Trollfoci

Ahogy már a napokban írtunk róla, a Sepsi OSK csapata begyűjtötte a legnagyobb skalpját a román pontvadászatban, méghozzá a bukaresti Dinamo-ét, akik két gólos vereséggel kulloghattak haza Sepsiszentgyörgyről.

Itt most olyan szép dolgokról kellene írni, hogy a székely csapat megindult felfele a kiesőzónából, hiába fogott össze ellenük szövetség, bírók, szurkolók, kvázi mindenki a román első osztályban, mindezek ellenére nagyon is úgy néz ki, hogy a csapat jövőre is a legjobbak között maradhat. Itt jön sajnos a DE!

Üdvözlendő, hogy nagyon sok anyaországi döntött úgy, hogy élőben nézi végig a rangadót. Közülük nagyon sokan csatlakoztak a Székely Légió köreiben buzdítani a helyi piros-fehér gárdát. Ilyenkor a településnévvel ellátott nemzeti zászlót szokták kihelyezni a kerítésre a szurkolók, azt is szemléltetve ezzel, hogy messziről érkeztek szurkolni.

Azonban a kifeszített zászlókra, transzparensekre vigyázni kell! A helyiek elmondása szerint, a szurkolói csoporttól jóval távolabb lett kirakva egy magyar nemzeti lobogó, melyet a gólörömöt kihasználva egy Dinamo szurkoló letépett a kerítésről és a pályán átrohanva próbált meg a sajátjai közé vinni. Ez nem sikerült, mert a biztonságiak leteperték, azonban a zászlót ledobták a földre.

A balhét kihasználva a fővárosiak betörtek egy kerítést és többen a pályára rohantak az elhagyott lobogóért, melyet sajnos magukkal is vittek...

Ha valaki zászlót, drapériát, sálat visz magával mérkőzésre, érezze át, hogy teljes felelőssége van érte, kiváltképp, ha az egy MAGYAR NEMZETI LOBOGÓ!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/51990/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?