BÍRÓKERGETÉSBE FULLADT A PMFC-DABAS MÉRKŐZÉS - videó

Trollfoci

Vasárnap a Pécsi MFC az MB3 Közép-csoportjában az Dabas együttesét fogadta. Győzelmük esetén a hazaiak biztosították volna első helyüket a bajnokságban, ezzel együtt pedig az MB2-es tagságukat is.

A Dabas kapusának köszönhetően (aki nem Karius volt) a 0-0-ás állás egészen a végjátékig megmaradt. Az utolsó percekben aztán egy távoli lövésből gólt szerzett a Pécs. A bíró meg is adta a gólt, indult az öröm a pályán és a lelátón. Ekkor azonban, a partjelzővel való beszélgetés után, lesre hivatkozva, a spori visszavonta a találatot, pedig a labda érintés nélkül jutott a hálóba egy távoli lövésből.

A B-közép természetesen zokon vette a sorsfordító ítéletet és kb. 30-an a pályára mentek, hogy kérdőre vonják az időközben menekülni kezdő játékvezetőt. A mérkőzés így lefújás nélkül ért véget.

Tény, hogy a játékvezető, valószínűleg hibásan, a feljutástól fosztotta meg a pécsieket, a történetnek azonban nyilván lesznek következményei. Mindenesetre érdekes, hogy egy nagy múltú és szurkolói bázissal rendelkező csapatot, miért fosztanak meg a magasabb osztályba lépéstől.

(videó forrása: Pannon Televízió)

 

Cikkünk elolvasása után nézz rá YouTube-csatornánkra, elsősorban legújabb videónkra! Ha tetszett, és még nem tetted meg, iratkozz fel ránk!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/53242/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?