PORNÓSZTÁR SEGÍTENE A BAJBA JUTOTT CSAPATON!

Trollfoci

A Vicenza Olaszország patinás futballklubjai közé tartozik, még 1902-ben alapították a csapatot. Nagy múltú együttes tehát, ám a jelen kevésbé fényes: csupán az alsóbb osztályokban vitézkednek a gárda játékosai.

A piros-fehérek egészen a 90-es évekig a Serie A-ban küzdhettek, aztán kezdődött a hanyatlás. Most pedig már a pénzügyi nehézségek is utolérték a Vicenzát: öt hónapja nem kapnak fizetést a játékosok. A csapat kapcsán már a csődeljárás is szóba került,  ám ekkor érkezett egy váratlan pénzügyi ajánlat.

Amandha Fox, számos felnőtteknek szóló természetfilm hősnője is értesült a klub nehéz helyzetéről és úgy döntött, hogy besegít abba, hogy kedvenc csapata megmaradhasson. S, hogy hogyan? Készült róla egy 2018-as naptár, melynek bevételéből 10%-ot ajánlott fel a klub számára.

A Vicenza eddig nem reagált a 32 éves művésznő segítőkészségére, de ahogy most állnak, nem hisszük, hogy megengedhetnék maguknak, hogy nemet mondjanak. Úgy vannak ők is, mint ahogy valószínűleg Amandha lehetett annak idején: "kellett a pénz"...

Cikkünk után lesd meg legújabb YouTube-epizódunkat is. Ja és IRATKOZZZZZZ FEL!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/53336/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?