Blogolj!

ITT FOLYTATHATJA PINYŐ A KARRIERJÉT!!!

Trollfoci

Villámként sújtott le a hír tegnap mindannyiunkra, miszerint Pintér Attila dicső edzői pályafutása véget ért a számtalan ifjú magyar tehetséget a magyar válogatottba adó Gyakadémiánál. Adódik a kérdés, ami a fél világot foglalkoztatja: hol folytatja a mi Pinyőnk? Megnéztünk pár lehetséges forgatókönyvet, hogy szerintünk merre száguld tovább a sötét égen vakító csóvát hagyva maga után a legfényesebb csillag.

- Mivel az MLSZ-nél már két hosszú éve verik a fejüket a falba a vezetők, hogy elengedték az Európa Bajnokság előtt Pinyő kezét, mostanra megérett a döntés, hogy ismét elfoglalja megérdemelt helyét a válogatott kispadján. Hiszen azóta már mindenki tudja, hogy az EB szereplés egyes egyedül neki volt köszönhető. Vele pedig megnyertük volna a tornát.

És ez az egyetlen olyan lehetőség szerintünk, ahol edzőként tevékenykedik tovább. Nagy esélyt látunk ugyanis arra, hogy az élet számos más területén szeretné kipróbálni magát.

- Horváth Ferenccel közösen létrehoznak egy új labdarúgó szövetséget, ahol végre saját maguk alkothatják meg a szabályokat. Ezeket a szabályokat azonban majd mindig saját csapataik mérkőzésének, illetve a bajnokság végeztével fogják elárulni. Először a világon alkalmazzák a mesterséges intelligenciával rendelkező robotbírókat. Természetesen lesz videóbíró, sőt szintén egyedülálló módon, videó-videóbíró is.

- Visszatér a pályára, és jelentkezik a felcsúti Ifjúsági Labdarúgó Akadémiára. Tehát igazából nem is elküldték, hanem másik pozícióba kerül munkaadójánál.

- A Máriaremetei Alternatív Általános Iskola és Tizenegytannyelvű Gimnázium-ban magyar tanár és beszédtechnikai óraadó lesz. Tehát továbbra sem tud majd elszakadni a magyar fiataloktól.

- A Paprika TV újonnan induló műsorának, a "Hogyan őőzzünk egészségesen"-nek lesz a műsorvezetője.

- Fogja a sátorfáját és meg sem áll Hoollywood-ig, ahol végre kiteljesedhet a személyisége. Tudni véljük, hogy a Marvel Univerzum már felkérte a Galaxis Őőő-i főszerepére.

Amúgy meg nézzétek meg legújabb videónkat, ahol megkóstoltuk az összes létező pálinkaízt IS!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/53596/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?