MINEK ÖRÜL, MR. LEEKENS?!

Trollfoci

1-1. Legalábbis az eredményjelzőn. Amúgy inkább egy jó nagy nulla. Így lehetne talán összefoglalni a tegnap esti felkészülési - leánykori nevén barátságos - meccsünket a fehéroroszok ellen. Ami azonban még talán a mutatott játéknál is jobban fájhatott az embernek, az csak a meccs után jött...

A fiúk talán a csapat erején felül teljesítettek, gólt szereztek, jól járatták, sokszor el is dugták a labdát. Ennyit a fehérorosz válogatottról. Na, de mit csináltak a mijeink! Borzalom volt nézni, mondhatni velük együtt szenvedett az ember, ahogy ment előre a meccs. Posztjaink között odáig ragadtattuk magunkat, hogy az Andorra elleninél is rosszabbnak neveztük a játékot. 

Valóban, gyorsan visszajöttünk a kapott gólt után, de utána CSAK Gulácsin múlott, hogy nem többgólos vereséggel ballaghattunk haza. Ezt a két dolgot emelte ki a derűsen - felkavart lelkiállapotunkban inkább gúnyosnak hatóan - mosolygó Georges Leekens is. Na, ebben egyetértettünk vele, aztán ezzel be is fejeztük. Fejlődésről, tartásról, csapatszellemről nyomta a sódert, miközben közvetlenül utána a láthatóan dühös Gulácsi beszélt, akinek tele volt a töke az egész szerencsétlenkedéssel.

Mr. Leekens vajon minek örül ennyire? A fizetésének nyilván, annak mi is örülnénk, de akkor is ökölbe rántja az ember szemgolyóját ez a szemérmetlen hantaszöveg. 

Mr. Leekens! Az ausztrálok seggbe fognak rakni. Szárazon. Ettől csak az menthet meg, ha nekik szar napjuk lesz. Mert nekünk az lesz, abban szinte biztosak vagyunk.

Mr. Leekens! Vajon önnek mikor lesz már végre szar napja?!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/53714/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?