"TERRORISTÁK A KÁRPÁTALJAIAK" - UKRÁN SPORTMINISZTER

Trollfoci

Kárpátalja szombaton óriásit menetelve, megnyerte az állam nélküli nemzetek világbajnokságát. Határon túli testvéreink győzelmére Ukrajnában is felfigyeltek, bár nem úgy, ahogy mi...

Az ukrán sportért felelős miniszter, Ihor Zhdanov ugyanis eljárás indítványoz a csapattagok ellen. Ezt mondta az ügyben:

"Felszólítom az ukrán biztonsági szervet, hogy reagáljon megfelelően erre a nyílt sportolói szeparatizmusra! Ki kell hallgatni a csapat játékosait és meg kell vizsgálni a kárpátiak (SIC!) megbízott szervezőinek tetteit Ukrajna területi integritásának megsértése miatt, és azt is, hogy köthetőek-e terrorista, valamint szeparatista csoportokhoz!"

A CONIFA (azaz az Állam Nélküli Népek Labdarúgó-szövetség) már meg is kapta az értesítést az Ukrán Labdarúgó-szövetség eljárásáról, akik eltiltanák a csapat összes játékosát mind az amatőr, mind a profi játéktól egész Ukrajnán területén. Csendben jegyezzük meg, hogy a válogatottból senki sem focizik Ukrajnában, mivel Magyarországon játszanak. A CONIFA közleményében kiállt a kárpátaljai csapat mellett.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/54012/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?