Blogolj!

LEEKENS HAMAROSAN TÁVOZIK?

Trollfoci

Több sajtótermékben is megjelent tegnap, hogy az MLSZ berkein belül elindult egy folyamat, ami Georges Leekens kirúgásához vezethet. Ha ez igaz, akkor nem csak a szurkolók szemét bántja a válogatott, egy-két momentumtól eltekintve, kilátástalan játéka...

Leekens a héten hazautazott Belgiumba, míg Csányi Sándor szövetségi elnök Oroszországban van (ahol FIFA-alelnökké választották), így a döntésre nyilván még várni kell, minimum az utóbbi hazaérkezéséig.

Ezek szerint tehát az MLSZ sem hisz maradéktalanul Leekensnek abban, hogy minden fasza és simán nekimehetünk a Nemzetek Ligájának így, ahogy most vagyunk. Nem meglepő, mi sem nagyon.

Ami az utódokat illeti, állítólag két név van a kalapban (egyelőre), és egyik se igazán meglepetés. Egyrészt Marco Rossi, a jelenleg a felvidéki DAC-ot irányító, tavaly a Kispesttel MB1-es bajnok olasz edző, másrészt a 2015-ben a Videotonnal magyar aranyérmes spanyol Joan Carillo, aki ráadásul pont most lett állásnélküli és épp Magyarországon járt, bár elvileg csak egy volt játékosa lagziján.

Leekens azt mondta, ő már simán élhetne kanapén üldögélő nyugdíjasként is, mégis itt van és dolgozik. Hát ne legyen, nem kötelező.

Leekens után jöjjön egy kis megyei! Nézd meg legutóbbi YouTube-részünket:

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/54189/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?