MARADONA ROTTYON VOLT A TOVÁBBJUTÁS UTÁN - VIDEÓ

Trollfoci

Tény, hogy Argentína tegnap este szívroham-/agyvérzés közeli helyzetet idézett elő a szurkolóinál, miután csak a hajrában begyötört góllal, meg persze pár kétes szituáció után, sikerült a csoportjából továbbjutnia a vb-n. Volt azonban, aki tényleg rosszul lett a meccs végén, méghozzá maga a nagy Diego!

Pedig Maradona végig nagyon jól érezte magát: táncolt, énekelt, ünnepeltette magát. Pont akkor érte utol a rosszullét, amikor már valóban örülni lehetett volna. 

A lenti videón is látható, hogy a lábán se igazán tudott megállni, hárman kísérték be a VIP-páholy zárt részében, ahol egy székre ültették. Hogy pontosan mi történt, azt nem lehet tudni, mert bár kórházba szállításáról is jött hír, erre végül, saját elmondása szerint nem került sor.

Saját elmondása igen, hiszen hajnalra már annyira jól volt, hogy közösségi oldalán nyugtatott meg mindenkit a hogylétéről, és magángépén el is hagyta a meccs helyszínét.

Nyilván nem tudhatjuk, hogy mi okozta az ájulás közeli állapotot, de, ha nem csupán a kimerültség, hanem valami "külső tényező", akkor jobb lenne, ha átgondolná az argentin legenda, hogy ennyi idősen mit bír még a szervezete...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/54816/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?