BUNDA AZ EGÉSZ VILÁGBAJNOKSÁG!!!

Trollfoci

Bunda után kiált az internet népe! Nincs már a világbajnokságon Messi, Ronaldo, Tonikrósz és a közutálatnak örvendő Segio Rámosz is felbőgte tegnap magát a portugálok repülőjére hazafelé.

Mi történik a vb-n? Sorra esnek ki a végső győzelemre esélyesnek kikiáltott csapatok? Nem fogalmaznánk ilyen keményen az argentinok esetében, hisz náluk már a csoportból való továbbjutás is olyan keményre sikeredett, mint Maradona 99%-os fehér pora, amit egyenesen Kolumbiából hozatnak neki. Meg lássuk már be végre, hogy egy Messi nem csinál nyarat, hiába van a kis törpe vállára helyezve minden felelősség, láthatjuk, hogy a nemzeti csapatban időről-időre összeroppan a nyomás alatt és nem úgy teljesít, mint Barcelonában.

Alig esett ki az argentin adócsaló, még csak meg sem száradt a tinta a fröcsögő hozzászólásokon a Facebookon, melyekből természetesen egy Real -Barcelona háború nőtte ki magát. Mert mi magyarok képesek vagyunk erre is! Kihegyezzük két emberre a válogatottakat, jelen esetben Messire és Ronaldora, aztán édesanyáinkat különböző foglalkozásokkal és jelzőkkel illetjük. Az ember azt hinné, hogy ez csak 16 év alatt menő, de találtunk itt bőven 30-as kommenteket is. Ezeket az embereket kérnénk meg, hogy Google nélkül soroljanak fel CR7-en kívül még 3 embert a portugál válogatottból, illetve Messin és az argentin csatárokon kívül KÉT darab játékost az argentinoktól. Biztosak vagyunk benne, hogy egyik sem menne. Ja és, hogy ne menjünk el Cristiano kiesése mellett sem: Fel a fejjel, papi! Nyarald le, ami még megmaradt a SZÉP kártyádon, ősztől kemény szezon vár rád!

A német kiesésbe talán már bele is nyugodtunk, annyira színtelen-szagtalan volt, hogy a német szövetség Löw mestert is a helyén hagyta. 

Na de itt jön a totális képmutatás! A spanyolok esete! Amióta világ a világ sohasem szerettem őket csapatként, és csakis azért nem, mert divatcsapat voltak, mindenki nekik szurkolt. A srácok a reálbarca rajongásuk miatt, a csajok meg, mert milyen szépfiúk ezek a mediterrán srácok, aztán 3 passz, meg két közeli felvétel Sergio Ramosról és megindult a Niagara vízesés a bugyikban. 

Apropó Sergio Ramos! Talán neki köszönhetjük, hogy ez a nagy spanyol őrület megszűnt mifelénk és ez egy szimpatikus egyiptomi liverpoolinak a "hibája", meg egy hóóóóóót sima BL-döntőnek, mely körül még mindig nem csillapodtak a kedélyek. Ramos állítólag karokat tört direkt, szétütött mindenkit, ezért zavarodott meg többek között Karius kapus is és olyan potyákat szedett be, melyekért a megyei fociban még mindig a kukoricásban kergetnék kapákkal, kaszákkal és mindenféle mezőgazdasági eszközzel. 

Ezért most egy ember miatt szinte senki nem szerette a hispánokat, akik 1114 átadást nyomtak be a statisztikába, hogy pár év múlva valamilyen mezei riporter bemondja egy unalmas meccs közvetítésébe, mert azon kívül semmilyen értéke nem lesz! HIÁBA PASSZOLSZ BASZKI 1114-ET, HA KIESEL A PICSÁBA! Talán ez lenne a konklúzió az egész mérkőzésből, mert a spanyolok nem érdemeltek továbbjutást. Véleményem szerint az oroszok meg már csak azért is, mert már a 70. perctől a fenekükön vették a levegőt és lehozták a büntetőkig hiba nélkül a találkozót, aztán, ha már ott voltak, dobtak egy daszvidánnyát a spanyol fiúknak. Így végül a moszkvai reptéren összejött a nagy La Liga rangadó, a Barcelona- Real Madrid is, hisz ugye elég, ha csak a törpe meg a köcs*g cselezgetnek ketten, mi magyarok azon is össze tudunk ugrani egymással...

Mit csinál ilyenkor az egyszerű tipszmikszelő, aki mind a 300 forintját elbukta? Természetesen ordít magából kikelve otthon, dühében megiszik egy alsó polcos teszkós sört, aztán nekibátorodva felmegy az internetre, elküldi a kurvaanyába, az oroszokat, vagy éppen az uruguay-iakat köcsög paraguay jelzőkkel illeti... (ez minden idők kommentje volt!) Teljesen mindegy, hogy az adott "kis" csapat minden porcikájával harcolt, küzdött a "nagy" ellen és továbbjutott, de jelen esetben annak NEM LEHET SPORTÉRTÉKE! Az egy KIBASZOTT BUNDA, mert emberünk elbukta a 300 forintját, amiből még 2 db alsó polcos teszkós sör kijöhetett volna, ha a kis odds-szal nyert volna az esélyesebb csapaton, akkor még talán három is.

Ezért bunda a vb! Mert nem jön a tippmix, semmi másért...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/55078/pics/15305201972358898_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?