Blogolj!

SERGIO RAMOS KONKRÉTAN EGY F@$Z!!!

Trollfoci

Fogalmunk sincs, hogy mi van ezzel az emberrel! 

Ahogy nézzük a játékát az elmúlt hónapokban, óhatatlanul is eszünkbe jut az uruguayi Suárez, akinek valamiféle gyerekkori betegsége jött elő folyamatosan a pályán és mélyesztette a fogait boldog-boldogtalanba. Eleinte még nevettünk is rajta, de aztán a sokadik vámpírkodásnál már sajnálni kezdtük a fószert, hogy minden bizonnyal önkéntelenül jön elő ez a reflex belőle, ugyanúgy, mint Jogi Löw-ből, aki szintén nem tehet róla, hogy óhatatlanul zabálja az orrában keletkezett fikarögöket, illetve szagolgatja a kezét, melyet minden testrészébe behelyezett.

De Sergio Ramos esetében nem erről van szó. A pali minden bizonnyal megéli a Family Guy azon részét, amikor Peter megnézte az örök klasszikust, az Országúti diszkót és Patrick Swayze örökbecsü pörgőrúgásával mindenkit elintéz...

Frankó lenne ez testvérem, de nem a fodballpályán, hanem mondjuk egy MMA ketrecben, bár attól tartunk, hogy ott egy két jól megtermett gyerek kifugázná a fingódat rendesen, mert ők nem Mo Salah-k, meg Kariusok, akiken vígan kiélheted a magatartászavaraidat. Ja, és nem is játékvezetők a világbajnokságon, akiket szintén simán lekönyökölhetsz.

Most komolyan! Mi a f@sz van ezzel az emberrel??????

Itt van a klasszikus is:

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/55123/pics/15306044375153129_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?