Blogolj!

VIDEÓBÍRÓ MEGYEI VERZIÓ - videó

Trollfoci

Az idei vb-n debütált élesben a videóbírós asszisztens azaz a VAR. Hogy ki mennyire tartja jónak az erősen megoszlik, de egy biztos: már a vb-n kívül is befolyásolt egy meccset, és nem is kellett hozzá videószoba meg 28 kamera!

Talán némileg váratlan helyen használták ugyanis a "videóbírót": Peruban, a kupasorozat korai szakaszának egy vidéki meccsén. A technika is a helyszínhez hasonló szintű volt: egy fotós kézi kamerájának volt köszönhető, hogy a spori megadott egy furcsa találatot.

Az FC Retamoso és az Auquiato de Pampamarca mérkőzött meg éppen egymással, és egy távoli lövés átszakította a hálót, majd a kapu mögött állt meg. Jött is a kalamajka: a spori gólt ítélt, ám zászlós kollégája kirúgást mutatott...

Persze óriási tüntetés kezdődött a gólt kapó csapat részéről, míg végül a pálya szélén álló videós srác megmutatta a sporinak a gépén az esetet, aki megerősödve döntésében, újra a kezdőpontra bökött. Helyzet megoldva!

Jöjjön mindez videón:

Peru után lesd meg legújabb epizódunkat, ahol nem kellett videóbíró, mert egyértelmű volt, hogy sz*rrá vert minket egy lánycsapat...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/56168/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?