Blogolj!

ARSÉNE WENGER KISVÁRDÁN??

Trollfoci

Mindössze kettő fordulót követően távolította el a kispadjáról Kondás Elemért a Kisvárda totálisan MB1-es újonc csapata. A mindig a következő kérdést váró edző alatt nem sikerült gólt rúgnia a csapatnak a kapott nyolc ellenében, így talán érthető, hogy egy sokkal komolyabb, akár nemzetközileg is tapasztalt edző után néznek a tavaly még MB2-es csapatként a Ferencvárost a Magyar Kupából kiejtő csapatnál.

Eddig meg nem erősített információk alapján a Kisvárda vezetősége tárgyalásokba fogott az Arsenal-tól az előző szezon végén elköszönő sikeredzővel, Arsene Wengerrel. Wenger 22(!!) éven át szolgálta a londoni együttest, azonban új kihívásokra vágyik, és már nem csak feltétlenül az európai élvonalban gondolkozik. Talán kevesen tudják, de az Arsenal előtt Japánban dolgozott, így talán már nem is lenne annyira meglepő, ha ismét egy olyan országban vállalna munkát, ahol nem a legkomolyabb serlegekért kellene küzdenie, ahol tudásával magasabb szintre emelhetne egy jelenleg szerény képeségekkel rendelkező csapatot.

A francia edzőhöz közel álló források szerint Wengernek kifejezetten tetszik a Kisvárda részéről elé fektetett irányvonal, elismeréssel szólt a kiscsapatnál folyó építkezésről. Azt is tudni véljük, hogy a francia edző Magyarország nagy szerelmese, régi barátja, bizonyos Georges Leekens is segít neki lakást keresni Budapesten, de már a bulinegyedben is látták őket együtt a napokban jó kedélyűen beszélgetni. Mivel a csapatnál vajmi kevés magyar játékos szerepel, Wenger könnyen meg fogja tudni értetni magát a kerettel, sőt, további igazolásokat is szeretne véghezvinni külföldi kapcsolatai révén. Felmerülhet a kérdés, hogy mégis miből fogják előteremteni a sztáredző fizetését, de korábban a Le Trollmonde francia újságnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a felesége még májusban megnyerte az Eurojackpot-ot, így következő állomáshelyén csak a lakhatását, autó bérlését, és napi egyszeri étkezését kell fizetni.

Legújabb videónkban megnézhetitek, hogyan bírtuk ki pálinkázás nélkül Székelyföldet. Amúgy sehogy.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/56388/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?