Blogolj!

EZÉRT (is) ESETT KI A VIDEOTON A TEGNAPI MECCSEN

Trollfoci

Isten nem bottal ver, szokták mondani és véleményem szerint ez pontosan ráillik a tegnapi AEK Athén-Videoton mérkőzésre. Sohasem szerettem a Vidit, de mint magyar ember szurkoltam nekik, hogy hosszú idő után végre magyar csapat is legyen a BL főtáblán, hisz egyrészt egész ősszel nézhettük volna, hogy Európa topcsapatai látogatnak el a Groupamába, másrészt egy halvány pislákoló fényként újra felkerültünk volna a kontinens futballtérképére.

Az odavágó sok embernek reményt csalt a szívébe, hisz, a második félidőben lefocizta a görög bajnokot a Vidi, Kovács István úgy rohangált fel, alá a pályán és olyan passzokat osztogatott, hogy öröm volt nézni. 

Itt említeném meg Huszti Szabolcsot, aki véleményem szerint hatalmas hátrányba hozta a csapatát és ezernyi interjúban mosdathatja magát, nem vagyok vak. A bíró sem vak. A szándékot büntette. Nem akarom én  a nyakába varrni a kiesést, de azzal, hogy kizárta magát a játékból nagy hátrányba hozta a csapatát. 

A visszavágó is körülbelül olyan mederben csordogált, mint az első meccs, aztán magára talált a Vidi. Kezdtük elhinni, hogy itt valami lehet, a hosszabbítás meglehet. Ráadásul jött a görög kiállítás és itt már mindenki kezdte elhinni, hogy a fejvesztve rohangáló, erejükkel elkészülő hazai csapat ellen csak betalálunk.

Természetesen nem így lett. A görögök a jó öreg időhúzáshoz folyamodtak és csinálták azt mesteri szinten. A legviccesebb pillanat, az volt, amikor Kiskokó levállalta a játékost, az meg eljátszotta a nagy halált. Velünk az élen a Székesfehérvári Napsugár óvoda összes pedagógusa hangosan hahotázott, hogy ezt a bíró megette. Utána jöttek a görcsök, Barkas kapusuk is fetrengett egy pár percet, csak, hogy feltegye erre az undorító játékra a pontot.

Teljesen megértem a Vidi játékosainak a csalódottságát, de amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Isten nem bottal ver. Az a kurva karma mindent visszaad egyszer. Amíg ők itthon elitcsapatként ugyanezt megcsinálták korábban és főleg Lazovics, addig ugyanezt a görögök is eljátszották velük és most mehetnek a Bajnokok Ligája csoportkörébe úszkálni a pénzben, mint Dagobert bácsi.

Lazovics, nézegesd ezeket a képsorokat és nézz mélyen magadba!

-Cs. Péter-

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/57635/pics/15355298488352216_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?