Blogolj!

KINDERTOJÁSSAL SORSOLTAK ÉS MÉG EL IS CSALTÁK! - videó

Trollfoci

Sokat halljuk, sőt, ugyebár saját bőrünkön tapasztaltuk (Zidane-cseles gól a válogatottnak...), hogy a luxemburgi foci nagyot fejlődött az utóbbi években. Úgy látszik azonban, hogy a körülményekkel nem tudják követni a focijuk erősödését.

A minap zajlott a luxemburgi kupa párosításainak sorsolása, és, ami ott történt, olyat szerintünk még harmadik világbeli országokban se látni!

A húzó a kupát szponzoráló cég vezetője volt, aki már alapból olyan arccal húzogatta a kapszulákat, mint akinek egy vödör takonyba kell nyúlkálnia. Apropó kapszulák: igen jól látjátok, KINDERTOJÁS BELSŐKkel zajlott a sorsolás!

De ami ezt az egészet képes volt megkoronázni, az az volt, hogy az előbb említett sorsoló úr kb. minden Kinderkapszulát jól megnéz, és (bár nem tudni mit lát rajtuk), amelyik nem tetszik neki azt VISSZADOBJA és másikat húz helyette!

A húzást figyelemmel kísérő drukkerek szépen fel is háborodtak ezen a nevetséges, ugyanakkor eléggé csalást sejtető módszeren. Később több csapat is melléjük állt és újrasorsolást szeretnének elérni. Nem csodáljuk...

Íme az elképesztő jelenetsor:

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/60616/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?