Blogolj!

MAGYAR SZURKOLÓK AKARTAK BETÖRNI A VÁLOGATOTT EDZÉSÉRE? (UGYAN MÁR!)

Trollfoci

A magyar sportmédia bizonyos része számára talán túl unalmas az esti észt meccsre való várakozás, így aztán, gondolták feldobják a napot. Megírták, hogy a csúnya rossz magyar szurkolók már megint nem bírtak magukkal, és BE AKARTAK TÖRNI a tallini stadionba.

Az igazság persze nem ez, hiszen csupán arról volt szó, hogy tévesen azt hitte egy csapatnyi szurkoló, hogy nyilvános lesz az edzés, és oda próbáltak bejutni. Az esetnél jelen volt Hajdú B. István is, aki néhány fotóra is megállt a drukkerekkel.

Miután szóltak a helyiek, hogy az edzés csakis sajtónyilvános, a magyar szurkolók a stadion melletti műfüves kispályára vonultak át, ahol észt fiatalokkal, vegyes csapatokban fociztak egy jó órás meccset.

A bizonyítási vágy persze mindenkiben dolgozott, hiszen ki tudja, honnan figyeli az új tehetségeket Rossi mester, így sajnos történt egy kisebb sérülés. Az egyik magyar szurkolónak a nagy hajtásban lehorzsolódott az orra, amelyet a magyar válogatott csapatorvosa(!) szakszerűen ellátott (a képen balra).

Ez utóbbit még várjuk valamelyik portártól ilyesmi tálalásban: "Beverték a balhés magyar szurkoló orrát!", vagy valami hasonló...

A szurkolók türelmesebbik része egyébként megvárta az edzés végét és akkor válthattak is pár szót a játékosokkal.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/61794/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?